Bu kadar harika bir oyunu Türkçe oynayamamak üzüyorDirt Rally için Türkçe yama var 2.0 için yok. Mecbur terimleri not falan alman lazım.
Çoğu böyle ya. İstersen Assetto Corsa Rally dene. Türkçe olduğu için değil ki zaten Türkçe yine değil ama 2.0'ı tahttan indirebilir.Bu kadar harika bir oyunu Türkçe oynayamamak üzüyor![]()
Asetto Corsa Rally takibimde, çok güzel gözüküyor. Ama işte 18 dolar veripte Türkçe oynayamamak koyuyor bana açıkçası.Çoğu böyle ya. İstersen Assetto Corsa Rally dene. Türkçe olduğu için değil ki zaten Türkçe yine değil ama 2.0'ı tahttan indirebilir.
Ne açıdan? Yani İngilizce mi bilmiyorsun? Yoksa milliyetçilik açısından mı? Yarış oyunlarını Türkler oynamıyor genellikle. Hani bazı oyunlara Türkçe eklenmediğinde "karlı olsaydı eklerlerdi" yazıyorlar ya, pek doğru bulmuyorum ama bu tarz daha niş kitleye sahip oyunlar için normal bence.Asetto Corsa Rally takibimde, çok güzel gözüküyor. Ama işte 18 dolar veripte Türkçe oynayamamak koyuyor bana açıkçası.
İngilizce bilmiyorum. Her ne kadar hikayeli bir oyun olmasa da oynadığım oyundan bir şeyler anlamak istiyorum.Ne açıdan? Yani İngilizce mi bilmiyorsun? Yoksa milliyetçilik açısından mı? Yarış oyunlarını Türkler oynamıyor genellikle. Hani bazı oyunlara Türkçe eklenmediğinde "karlı olsaydı eklerlerdi" yazıyorlar ya, pek doğru bulmuyorum ama bu tarz daha niş kitleye sahip oyunlar için normal bence.
Yarış oyunlarında da önemli yine İngilizce. Hem oyun içi terimler hem tutorial videoları için. Zamanında az çekmedim bendeİngilizce bilmiyorum. Her ne kadar hikayeli bir oyun olmasa da oynadığım oyundan bir şeyler anlamak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.