Dirt 3 alınır mı?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 796

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Kinguin'de fiyatı 120 TL. Güzel bir sistemim de yok. Bu oyunda 40 FPS alabiliyorum. Ve rally oyunlarına ilgim var. 120 TL verilir mi? Verilmez diyorsanız Bu oyunun alternatifi ne önerirsiniz? 30 FPS alsam yeter.

120 tl verilmez ama oyun güzel.

Evet hocam. Oyun güzel ancak daha ucuza satan bir yer yok. Bu oyunun alternatifi var mı?

Alternatif olarak sadece aynı oyunu korsan indirmek var ancak bu da önerilmiyor. İlla ki alacağım derseniz alabilirsiniz ama ben olsam o parayı vermezdim.

Alternatif olarak sadece aynı oyunu korsan indirmek var ancak bu da önerilmiyor. İlla ki alacağım derseniz alabilirsiniz ama ben olsam o parayı vermezdim.
Yani hocam alternatif derken bu fiyata alabileceğim sistemime göre bir oyun var mı?
Sistemim:
Intel Celeron N4020
4 GB Ram
UHD Graphics 600.
30 FPS alsa yeter. 20 FPS'te yeter. İnternette genelde oyunlar için "low end pc settings" videoları var.

Yani hocam alternatif derken bu fiyata alabileceğim sistemime göre bir oyun var mı?
Sistemim:
Intel Celeron N4020
4 GB Ram
UHD Graphics 600.
30 FPS alsa yeter. 20 FPS'te yeter. İnternette genelde oyunlar için "low end pc settings" videoları var.

Hocam dediğim gibi bu oyunun tek alternatifi korsan. Yani demek şistediğim bence bu oyuna alternatif olabilecek oyun bu sistem için yok. En iyisi bu oyun anlamında diyorum. Ama haberiniz olsun 20fps zevk verir sanıyorsunuz ama vermez. Dirt 2'ye bakın isterseniz.

Hocam dediğim gibi bu oyunun tek alternatifi korsan. Yani demek şistediğim bence bu oyuna alternatif olabilecek oyun bu sistem için yok. En iyisi bu oyun anlamında diyorum. Ama haberiniz olsun 20fps zevk verir sanıyorsunuz ama vermez. Dirt 2'ye bakın isterseniz.
Hocam alternatif dediğim bu fiyata. :D Ayrıca 20 FPS zevk vermez biliyorum. İnternette bir sürü "Low End PC settings" videoları var. @519928 Hocam siz iyi bilirsiniz. Bu fiyata herhangi bir tür oyun var mı? 30 FPS verse yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı