Sisteminize göre ralli oyun büyük ihtimalle yoktur.Sistemi kaldırır mı?
Bu var fakat hem fiyat açısından hemde optimizasyon açısından kötü bir oyuna benziyor.
Farklı oyunlar önereyim.
Sisteminize göre ralli oyun büyük ihtimalle yoktur.Sistemi kaldırır mı?
Ralli dışında ne önerirsiniz?Sisteminize göre ralli oyun büyük ihtimalle yoktur.
Bu var fakat hem fiyat açısından hemde optimizasyon açısından kötü bir oyuna benziyor.
Farklı oyunlar önereyim.
Sisteminizde 3D aksiyon oyunları oynayabilmek pek mümkün değil sanırsam. Bu yüzden 2D tarzlarında sakin oyunlar oynamanız.Ralli dışında ne önerirsiniz?
Stardew Valley, Fix İt Felix Juniıor, mario Bros, Pacman, Satranç, Belki Gta Sa, Vc Ve IIIRalli dışında ne önerirsiniz?
@519928 @Travis_Bickle @Nomrukan Hepinize teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz oyunlar çok güzel. Yarın bankamatiğe gidip para yatırdığımda bazılarını alacağım. Yarın olmasa bile bu hafta kesin alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.![]()
Rica ederim iyi oyunlar@519928 @Travis_Bickle @Nomrukan Hepinize teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz oyunlar çok güzel. Yarın bankamatiğe gidip para yatırdığımda bazılarını alacağım. Yarın olmasa bile bu hafta kesin alacağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.![]()
Merhaba. Kinguin'de fiyatı 120 TL. Güzel bir sistemim de yok. Bu oyunda 40 FPS alabiliyorum. Ve Rally oyunlarına ilgim var. 120 TL verilir mi? Verilmez diyorsanız bu oyunun alternatifi ne önerirsiniz? 30 FPS alsam yeter.
Korsan sevmem hocam. Virüs olsa da olmasa da sevmem.Hocam Dirt 3 o fiyata değmez ama bir efsane oyundur. Zaten verdiğiniz para geliştiricilere gitmiyor, o yüzden FitGirl repack'e de bakabilirsiniz complete edition için.
3 yıldır o sürüm ile oynuyordum, bir sorun ile karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.