Post dediğiniz verilen mesajın linkini diyorsanız şu şekilde oluyor. Mesajın sağ altında bulunan rakamlı kısıma sağ tıkla (chrome'da "bağlantıyı kopyala" diye geçer).
Ardından konu içinde linki direkt yapıştırın bu kadar.
Hatalı uygulama adı: dirt3_game.exe, sürüm: 1.2.0.0, zaman damgası: 0x5530e971
Hatalı modül adı: dirt3_game.exe, sürüm: 1.2.0.0, zaman damgası: 0x5530e971
Özel durum kodu: 0xc0000417
Hata uzaklığı 0x009497ff
Hatalı işlem kimliği: 0x1a20
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d23d35c9ba93d0
Hatalı uygulama yolu: E:\Oyunlarım\SteamGames\steamapps\common\DiRT 3 Complete Edition\dirt3_game.exe
Hatalı modül yolu: E:\Oyunlarım\SteamGames\steamapps\common\DiRT 3 Complete Edition\dirt3_game.exe
Rapor kimliği: 1b64ab6c-a929-11e6-836f-b01041f9e2d2
Hatalı paket tam adı:
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:
Sorunu çözmüş bulundum. Tabi sizin hata mesajı durumları sonuçları farklı olabilir. Bendeki sıkıntı D:/ diskine steam kütüphanesi şeklinde bir klasör yapıp oyunu ona indirmemden kaynaklanıyordu. Klasör ismindeki türkçe karakter sıkıntısından. Bu klasörü SteamLibrary olarak düzeltince oyunu kaldır dedikten sonra tekrar kurulumu steamlibrary'ye yap diyerek dosyaları onaylattım sonrasında sıkıntısız hata vermeden çalıştı. Gelen hatayı da Başlata Sağ tık "Olay Görüntüleyicisi" > Windows Günlükleri > Uygulama kısmındaki hata mesajı detayından hatalı yol gibi bir hata aldğımdan buldum. Sizde farklı bir yere kütüphane attıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. Umarım yardımcı olur.
Sorunu çözmüş bulundum. Tabi sizin hata mesajı durumları sonuçları farklı olabilir. Bendeki sıkıntı D:/ diskine steam kütüphanesi şeklinde bir klasör yapıp oyunu ona indirmemden kaynaklanıyordu. (klasör ismindeki türkçe karakter sıkıntısından) bu klasörü SteamLibrary olarak düzeltince oyunu kaldır dedikten sonra tekrar kurulumu steamlibrary'ye yap diyerek dosyaları onaylattım sonrasında sıkıntısız hata vermeden çalıştı. Gelen hatayı da Başlata Sağ tık "Olay Görüntüleyicisi" > Windows Günlükleri > Uygulama kısmındaki hata mesajı detayından hatalı yol gibi bir hata aldğımdan buldum. Sizde farklı bir yere kütüphane attıysanız bundan kaynaklanıyor olabilir. Umarım yardımcı olur.