Dirt 5 alınır mı?

mr_hidir

Hectopat
Merhabalar. Dirt 5 aldım, Dirt Rally 2.0 alacaktım. Dirt 5'te aldım almışken ucuz gördüm diye. Sonrasında incelemelerini izledim ve çok hoşuma gitmedi. Aradığım oyun hard SIM. ve gerçekçi fizik motorları. Sanki bunlar Dirt 5'te yokmuş gibi geldi. Arcade için zaten Forza Horizon 5 oynamak daha mantıklı geldi bana. (Forza Horizon 5 zaten bende mevcut)

Almadan önce ufak bir göz atarak dirt serisinin zaten simulasyonla uzaktan yakından alakası olmadığını anlayabilirdiniz aslında. İade edebiliyorsanız edin beklentinizi o konuda karşılamaz. Simulasyon olarak daha yakın oyun arıyorsanız wrc ya da dirt rally serisine yönelebilirsiniz.

Assetto Corsa oynamadıysanız tavsiye ederim, tüm DLC'leri ile birlikte 15 lira gibi bir fiyata alınabiliyordu indirim zamanlarında. Ayrıca bir sürü mod da mevcut. Rally mapleri ve araçları indirebilirsiniz. Gerçekçilik açısından güzel bir oyun, direksiyon setiniz varsa çok keyif alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı