Dirt Jump nasıl toplanır?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Şehir içinde kullanacağım, bunny gibi hareketler yapmak için kullanmak istiyorum. Dağ bisikletleri ön kaldırmak için falan güzel de olsa ağır kalıyor sanki. Kron XC100 falan büyük bisikletler. Yani fazla akrobasiye uygun değil. Bende kendim toplama düşüncesine girdim. Ancak ilk kez böyle bir şey istediğimden neler gerekiyor tam bilmiyorum. Hangi parçalar gerekiyor, nerede bulabilirim gibi sorular kafama takılıyor. Yardım eder misiniz?

Şehir içinde kullanacağım, bunny gibi hareketler yapmak için kullanmak istiyorum. Dağ bisikletleri ön kaldırmak için falan güzel de olsa ağır kalıyor sanki. Kron XC100 falan büyük bisikletler. Yani fazla akrobasiye uygun değil. Bende kendim toplama düşüncesine girdim. Ancak ilk kez böyle bir şey istediğimden neler gerekiyor tam bilmiyorum. Hangi parçalar gerekiyor, nerede bulabilirim gibi sorular kafama takılıyor. Yardım eder misiniz?

Yurt dışı, sahibinden gibi sitelerden toplayabilirsiniz ama butceniz ne kadar? 30-50 gibi butceniz yoksa ben Dirt jump onermem. Toplamisken kaliteli olmali bence, ayrica dusuk butcede kaliteli parca bulabilir misiniz bilemiyorum. Ben size butceniz yeterse eger ikinci el Carraro Bandit oneririm. Illa kendim toplayacagim derseniz ana parcalari yazabilirim.

Yurt dışı, sahibinden gibi sitelerden toplayabilirsiniz ama butceniz ne kadar? 30-50 gibi butceniz yoksa ben Dirt jump onermem. Toplamisken kaliteli olmali bence, ayrica dusuk butcede kaliteli parca bulabilir misiniz bilemiyorum. Ben size butceniz yeterse eger ikinci el Carraro Bandit oneririm. Illa kendim toplayacagim derseniz ana parcalari yazabilirim.
Direkt kendim toplayayım demiyorum aslında. Yani ilk kez akrobasi deneyeceğim için bu tarz bisikletlerde en iyi fiyat performans olmasını ve sıfır olmasını tercih ederim. Ayrıca bütçe olarak da çok iyi bir bütçem yok. Yani elektirikli bisiklet alacağıma(27-35K arası) bu tarz bir bisiklet istiyorum. Yurt dışında çok pahalı olduğu için tercihim yurt içi oluyor. Kendim toplamaya kalktığımda baktım bir kaç parçasına ama astarı yüzünü geçiyor fiyatlarda. Yani türkiyede bu spor olmadığı için hepten yurt dışından parça satışı var. İkinci ellere de güvenemiyorum dediğim gibi ilk kez alacağım için, kaynak yapılmış mı, gidon kırılmış mı bilemiyor insan. Ailede de bisiklet kullanan olmadığı için şüpheye düşüyor. Ayrıca şehrim küçükşehir olduğu için fazla seçeneğim de yok. Ayrıca bu dediğiniz modelin sıfırını almak saçma mı olur?

Sırf hafif olsun diye çok para verirsin sadece bunny ve tek tekerin ötesine çıkmıyıcaksan (merdiven falan da inmiyeceksen) başlangıç olarak Kron falan al ama çok sağlam bir şey olmaz başlangıç için iyi olur eğer kesin sürerim bisiklet sürmeyi bırakmam 9 ay falan diyorsan daha üst bir şeyler al Dirt jump alacaksan hareket falan yapman lazım Dirt jump u sadece bunny ve tek teker için alman saçma olur.

Carraro bandit alabilirsin baslangic olarak. Kendiniz toplayacaksaniz ve cok fazla hareket yapacaksan saglam ve hafif kadro icin 10k bayarsin minimum.

Carraro bandit alabilirsin baslangic olarak. Kendiniz toplayacaksaniz ve cok fazla hareket yapacaksan saglam ve hafif kadro icin 10k bayarsin minimum.

Hocam bandit çok hızlı kırılıyor.

Direkt kendim toplayayım demiyorum aslında. Yani ilk kez akrobasi deneyeceğim için bu tarz bisikletlerde en iyi fiyat performans olmasını ve sıfır olmasını tercih ederim. Ayrıca bütçe olarak da çok iyi bir bütçem yok. Yani elektrikli bisiklet alacağıma(27-35K arası) bu tarz bir bisiklet istiyorum. Yurt dışında çok pahalı olduğu için tercihim yurt içi oluyor. Kendim toplamaya kalktığımda baktım birkaç parçasına ama astarı yüzünü geçiyor fiyatlarda. Yani Türkiye'de bu spor olmadığı için hepten yurt dışından parça satışı var. İkinci ellere de güvenemiyorum dediğim gibi ilk kez alacağım için, kaynak yapılmış mı, gidon kırılmış mı bilemiyor insan. Ailede de bisiklet kullanan olmadığı için şüpheye düşüyor. Ayrıca şehrim küçükşehir olduğu için fazla seçeneğim de yok. Ayrıca bu dediğiniz modelin sıfırını almak saçma mı olur?

Kanka vallahi bende ön yargılıydım ikinci el e ama alacağın zaman hak veriyorsun sıfır olarak 30k olan şeylerin ikinci eli 15k 17k civarı. Şu anki bütçenin daha yukarısına çıkamazsan ikinci el alman daha mantıklı olur kaynaklı mı kaynaksız mı şehrinde ise satan kişi tanıdıklardan vs. Öğrenirsin o bisikletin durumunu şehir dışıysada yaşadığı yere gidip de bisikleti inceleyebilirsin ben öyle yaparak aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı