DiRT Rally 2.0 dares you to carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, in the most powerful off-road vehicles ever made, knowing that the smallest mistake could end your stage.
Direksiyon seti ile mi denedin? DFGT ile güzelce oynamıştım ben. Eski serileri gibi değil daha zor sürmesi alışmak lazım öyle hemen olmuyor. Pratik lazım çok.
Ben yıllar önce bitirdiğimde 45 gb gibi bir boyutu vardı ne eklemişler öyle 2 katından fazla boyutu olmuş biliyormusunuz? Tekrar indirmeye üşeniyorum zaten tekrar oynamam ama merak ettim açıkcası.
Direksiyon seti ile mi denedin? DFGT ile güzelce oynamıştım ben. Eski serileri gibi değil daha zor sürmesi alışmak lazım öyle hemen olmuyor. Pratik lazım çok.
DiRT Rally 2.0 dares you to carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, in the most powerful off-road vehicles ever made, knowing that the smallest mistake could end your stage.
Normal hocam Forza simülasyon oyunu değil. Horizon serisinden bahsediyorsun diye düşünüyorum. Forza Horizon arcade tarzı bu simülasyon olarak geçiyor. Zaman lazım bu oyun için öyle 1-2 kere girmekle olmuyor hemen. Zaman ayırıp öğrenmek lazım.