Eğlenceli bi oyun. Akşam üstü seansında ön farları kırarsanız gece seansında ses kasarak sürmeniz gerekiyor arabayı.
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama ucuz şu an.
![]()
Save 85% on DiRT Rally 2.0 on Steam
DiRT Rally 2.0 dares you to carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, in the most powerful off-road vehicles ever made, knowing that the smallest mistake could end your stage.store.steampowered.com
Yok hocam sarmıyor 2 saat oynamayı denedim arabayı kontrol etmek imkansız gibi bir şey. Oynayan güzel oynuyor, oynayamayan ise hiç oynayamıyor.
Ben yıllar önce bitirdiğimde 45 gb gibi bir boyutu vardı ne eklemişler öyle 2 katından fazla boyutu olmuş biliyormusunuz? Tekrar indirmeye üşeniyorum zaten tekrar oynamam ama merak ettim açıkcası.98 GB gibi bir depolama alanı istiyor ah bir de istemese.
Direksiyon seti ile mi denedin? DFGT ile güzelce oynamıştım ben. Eski serileri gibi değil daha zor sürmesi alışmak lazım öyle hemen olmuyor. Pratik lazım çok.
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama ucuz şu an.
![]()
Save 85% on DiRT Rally 2.0 on Steam
DiRT Rally 2.0 dares you to carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, in the most powerful off-road vehicles ever made, knowing that the smallest mistake could end your stage.store.steampowered.com
Bende DFGT ile oynuyorum hocam çok zor oyun Forza assetto gibi değil drift mekanikleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.