Dirty bulk bırakılmalı mı?

Waytt

Decapat
Daha fazla  
Selam, öncellikle ben bayağıdır dirty bulk yapiyorum 50 kilodan 72'ye ciktim ve artık çok sıkılmaya başladım. Çok yemekten sizce sağlıklı beslenmeye geçip kilomu mu koriyim yoksa dirty bulk devam mı edeyim? Boyum 184.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dirty bulk sadece çok zayıf başlandıysa olman gereken ideal kiloya kadar yapılmalı. Sonrasında çok yağlanırsın sağlıklı beslen.

Dirty bulk sadece çok zayıf başlandıysa olman gereken ideal kiloya kadar yapılmalı. Sonrasında çok yağlanırsın sağlıklı beslen.
Kilomu mu koriyim yoksa almaya devam edeyim mi ama baya yaglandim diyebilirim

Kilomu mu koriyim yoksa almaya devam edeyim mi ama bayağı yaglandim diyebilirim

184 için 72 kilo fazla değil formu görmeden bir şey diyemem ama geç olmadan bırak dirty bulkı. 184 72 kiloda çok yağlı duracağını düşünmüyorum. Clean bulk yap.

184 için 72 kilo fazla değil formu görmeden bir şey diyemem ama geç olmadan bırak dirty bulkı. 184 72 kiloda çok yağlı duracağını düşünmüyorum. Clean bulk yap.
Genel olarak karin ve goguste yag var kollarim kalin degil 32cm kollarida kalinlastirmak istiyorum ama zor gelisiyolar nedense,kilomu koruyup kalinlastirabilir miyim yoksa kilo almam lazim mi

Genel olarak karin ve goguste yag var kollarim kalin degil 32cm kollarida kalinlastirmak istiyorum ama zor gelisiyorlar nedense, kilomu koruyup kalinlastirabilir miyim yoksa kilo almam lazim mi?

Kalori ihtiyacının 300 fazlasıyla devam et. Biceps ve triceps programın ne?

Kalori ihtiyacının 300 fazlasıyla devam et. Biceps ve triceps programın ne?
Triceps icin triceps kickback ve sinav yapiyorum biceps icin hummer curl ile dumbell curl yapiyorum extradan sirt gununde negative chin up da yapiyorum

Triceps icin triceps kickback ve sinav yapiyorum biceps icin hummer curl ile dumbell curl yapiyorum extradan sirt gununde negative chin up da yapiyorum

Kickback en kötü triceps egzersizlerinden. Onun yerine skull crusher yapabilirsin. Biraz zor bir hareket formu oturtamam diyorsan triceps pushdown yapabilirsin. V şeklinde bar varsa onunla yap çok iyi. Şınav yerine de bir triceps extension varyasyonu.

Dirty bulk pişmanlıktır, sporcudan uzak iğrenç bir görüntüye sebep olur. 80 kiloya kadar clean bulk öneririm.

Dirty bulk pişmanlıktır, sporcudan uzak iğrenç bir görüntüye sebep olur. 80 kiloya kadar clean bulk öneririm.
Ben suan 72 kilo olmama ragmen kilomdan daha az duruyorum bunun nedeni dirty bulk mudur peki?Clean olarak alsaydim daha mi kilolu dururdum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…