Diş apsesi nasıl tedavi ettirilir?

Rambo 89

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir dişim bayağı çürük ve kökü apseli. Dişin üstüne dokununca şişlik hissediliyor dişim apseli olduğu için koku ve ağrı oluyor. Devletin diş hastanesine gittiğimde bana antibiyotik hap yazdılar ve kullanmama rağmen o şişlik inmedi. Birkaç kez iğne ile delmeye çalışsamda apseyi patlatamadım. Özele gidip patlattırma veya apseyi boşaltırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apse patlatılacak olsa dr onu patlatırdı zaten. Sana antibiyotik verildiyse onun bir nedeni vardır elbet. İlaçını düzenli kullan faydasını göreceksin. Ekleme: Apseyi de patlatmaya çalışma.

Formda okuyup yazmadan geçen biriyim ama bir yanlışınıza değinmek isterim apseyi bir cisim ile patlatmak yanlış bilginize... patlatınca daha büyük sorunlar oluşturacaktır. Bana inanmıyorsanız araştırmanızı tavsiye ederim. (Canınıza zarar gelmesini istediğim için uyarmak istedim)

Öncelikle geçmiş olsun. Kesinlikle apseye herhangi bir müdahalede bulunmayın. Augmentin BID 1000 mg veya muadil bir antibiyotik vermiştir muhtelemen. Bu antibiyotikin etki etme süresi 4 ila 7 günü bulabiliyor. Süre kafanızı karıştırmasın etki etmeye başladıktan sonra apseniz ileşmeye başlar. Dolayısı ile sabırlı olup ağrı yapıyorsa Majezik / Apranax Fort önerebilirim. Onu da lütfen fazla kullanmayın. Diş ağrısını çeken bilir diye bir tabir vardır işiniz zor ancak illa ki çözüme kavuşacaktır. Tekrardan geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı