Diş apsesi sonrası yanak şişmesi

Augmentin hocam. Doktora gitmedim çok kötü oldum halam da benden biraz da ha iyiymiş bunu verdi.

Hocam emin misiniz boşa boşa gitmeyeyim yemek dahi yiyemiyorum adamakıllı.
Şu an ağız ve diş hastaneleri bakıyormuş sanırım. İstanbul'daysanız şurada listesi var bir arayın sorun bence.

Aynı olay benimde başıma gelmişti, sanki sol yanağım içi full su dolu gibi şişmişti. Bunun tek çözümü antibiyotiği sonuna kadar kullanmanız. 2 veya 3. günü etkisini göstermeye başlar diye tahmin ediyorum.

Hocam, diş apselerinin bile farklı farklı türleri var. En iyisi bir muayene olmak. Sağlık ocağına bile gitseniz sizi yönlendirirler.
Çok geçmiş olsun bu arada, diş sağlığınızı aksatmayın sakın. Eğer olurda apseniz patlarsa sakın yutmayın, tükürün.

Tamamdır hocam çok sağ olun bugün acile girmeyi düşünüyorum.
Şu an ağız ve diş hastaneleri bakıyormuş sanırım. İstanbul'daysanız şurada listesi var bir arayın sorun bence.

Ankara'dayım hocam.
Aynı olay benim de başıma gelmişti, sanki sol yanağım içi Full'su dolu gibi şişmişti. Bunun tek çözümü antibiyotiği sonuna kadar kullanmanız. 2 veya 3. günü etkisini göstermeye başlar diye tahmin ediyorum.

Hocam bende şu var gibi değil sert şişkin bir şey var gibi. Sanırım 2, 3 günde zayıfladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı