Particle Cannon
Hectopat
Diş beyazlatmak için önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Linkteki marvis diş macununu almayı düşünüyorum.
Orjinal olanını almak istiyorum link amazon lakin satıcı farklı alınır mı buradan hocam ?Aynısını kullanıyorum 2-3 haftadır. Sigara lekeleri azaldı, çay kahve sararması da bir iki ton daha beyazladı. deneyebilirsin.
Ürünü inceleyeceğim teşekkür ederim.Dış macunları konusunda hiçbir bilgim yok fakat aşırı da önemli değilse marketlerde satılan, yüksek beyazlık için üretilmiş colgate Max white var. Şahsen fircamdan mi yoksa macundan mı bilmiyorum ama renkli tükürüklerimi bile geçirmişti.
Diş beyazlatmak için önerebileceğiniz ürün var mıdır?
Linkteki marvis diş macununu almayı düşünüyorum.
Cevaplar için teşekkür ederim ilerde kaplama yaptıracağım da şimdilik beyazlatsa yeterli.1 yıldır bunu kullanıyorum memnunum.
Ne kadar doğru bilemem ama Hollywood yıldızları da bundan kullanıyormuş.
Marviste karar kıldım birden fazla çeşiti var linkteki ürünü mü önerirsiniz ?Marvis kesinlikle çok iyi bir marka kullanmanı tavsiye ederim memnunum.
Ben linkteki halini kullanıyordum memnunum.Cevaplar için teşekkür ederim ilerde kaplama yaptıracağım da şimdilik beyazlatsa yeterli.
Marviste karar kıldım birden fazla çeşiti var linkteki ürünü mü önerirsiniz ?
Ürünü sipariş geçeceğim gelsin deneyimleri yazarım çok teşekkürler.Ben linkteki halini kullanıyordum memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.