Diş beyazlatmak için neler yapılmalı?

claobis

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar belki de gunde 3-4 kere dişimi fırcalıyorum ama ona rağmen dişlerim sarı, arkadasım fırcalamamasına rağmen bembeyaz. Ben anlamıyorum. Bana diş beyazlatmak icin işe yarayan seyleri ya da güzel bir macun önerebilirseniz sevirinirim.

Dişler fırçalama ile bembeyaz olmaz. Asıl rengi bembeyaz değildir zaten. Onun için farkı şeyler kullanılır. Güzel gözükmek isteyenler için. Mankenler, modeller, oyuncular gibi. Onları kullanman lazım. Ben de bilmiyorum bu arada, sadece fırçalama ile bembeyaz olmayacağını belirtmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dişler o kadar fazla fırçalanmaz diş minesine zarar verirsin. Beyazlık takıntın olmasın diş minesinin rengi kişiden kişiye değişir ve buna yapabileceğin bir şey yok. Mühim olan çürük,tartar ve benzeri şeyler olmaması dişinde.

Arkadaşlar belki de gunde 3-4 kere dişimi fırcalıyorum ama ona rağmen dişlerim sarı, arkadasım fırcalamamasına rağmen bembeyaz. Ben anlamıyorum. Bana diş beyazlatmak icin işe yarayan seyleri ya da güzel bir macun önerebilirseniz sevirinirim.
1 sabah 1 akşam fırçala yeter. Fazla yaptın mı da mineyi aşındırırsın zamanla. Beyazlatmak için yok karbonata şunu koy sür bilmem ne yap falan var sakın yapma zımparalamış oluyorsun dişi o yüzden beyazlıyor.
Beyazlatma macunları var bunun gibi, onu 10 günde 1 veya haftada 1 kullanırsan beyazlar (her kullanımda dişi aşındırıyor o nedenle böyle haftada 1 falan kullanırsan kullanacaksın). Fakat filmlerdeki gibi inci gibi diş bekleme. Onun için kliniğe gidip beyazlatma işlemi yaptırmalısın.

Sert fırçayla uzun ve yanlış fırçalama dentin tabakasını açığa çıkarttığı için sarı görünüyor diyorlar. Beyazlatma yöntemleri kalıcı değil ve dişi aşındırabilir. Çok kafaya takılıyorsa emax kaplama yaptırılabilir ama sağlam dişi de oydurmaya gerek var mı bilemedim. Dişleri görmeden yorum yapmak zor.

Dişler fırçalama ile bembeyaz olmaz. Asıl rengi bembeyaz değildir zaten. Onun için farkı şeyler kullanılır. Güzel gözükmek isteyenler için. Mankenler, modeller, oyuncular gibi. Onları kullanman lazım. Ben de bilmiyorum bu arada, sadece fırçalama ile bembeyaz olmayacağını belirtmek istedim.

Tamamdır hocam tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı