Diş etlerine küretaj tedavisi

Flanqus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce periodontoloji bölümünden randevu alıp muayenemi oldum. Doktorum diş etlerimde ödem olduğunu ve 4-5 seanslık bir tedavi olacağımı belirtti. Bana verdiği kağıtta 1. seans olarak çoklu küretaj yazıyor. Diş etlerine daha önceden küretaj tedavisi olan oldu mu? Tedavi sonrasında ne hissettiniz? Benim diş etlerim oldukça hassas. Fırçalarken ufak bir basınçta kanayabiliyor ve fırçalarken bir miktar acıma oluyor.

naptın abi bende de aynı sorun cıktı
Dostum 4 seanslık tedavi oldum. Diş etlerimdeki kanama neredeyse sıfıra indi. Önceden durduk yere bile kanama olurdu. Özellikle diş ipi kullanırken %100 kanardı. Şuanda çok rahat bir şekilde diş ipi kullanabiliyorum. Ama benim kanamadan sonraki en temel şikayetim üst çenemdeki sağ ve sol azı dişlerimin çok küçük bir miktar sallanmasıydı. 4. seansımda bu bahsettiğim azı dişlerini kontrol etti ve herhangi bir sallanma yok dedi fakat ben ara sıra çok ufak sallandığını hissediyorum. Randevu alabilirsem 5. seansım için tekrar gideceğim. Sizde de benzer problemler varsa en kısa zamanda gitmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı