Dış görünüş önemli mi?

Evet önemli, insan psikolojisi böyle işler. Beyin somut şeyleri daha çok seviyor ve giyi mi kuşamı, eli ayağı düzgün birine daha meyilli oluyor, o kişi hakkında daha olumlu sinyaller oluşturuyor kafada.

Konu bir partner bulmaksa, evet yine önemli. Kas yapmış, sakalı düzgün, kaşı gözü güzel bir erkeğe kızlar daha çok bakar ve daha çok yanaşır. Erkekler için de kızlara yönelik aynı şeyler geçerli.

Bloom'un taksono misini unutmayalım. Önce görerek bilgiyi alırız, sonra kavrarız. Görüş ve görünüş önemlidir.

Hocam erkekler nasıl erkeklere yöneliyor bir konunuzu okumuştum.

Lise 1'de bir kıza tutulmuştum içimde hala derinlerde kalan bir sevgide var kıza karşı öyle çok yakışıklı değilimdir ama gende giderim var fotoraftaki adam gibi saçımın uzunluğu bu seviyedi idi okulun basketbol takımı kaptanıydım birazda esprili bir erkeğimdir kızları güldürürdüm çoğu zaman ama o tutulduğum kızda pek güzel değildi 10 üzerinden 5.5 anca o ama usta kızın gözlerine bakınca kendimi kaybediyordum hele bir gülüşü vardı tüm ders onu izlerdim yani gönül bir kere birine konarsa dünyanın en iyi mankenini ver genede onu seçerdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00