Dış mekan için Access Point önerisi

Procyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Daha önce de konu açmıştım silindi ya da onaylanmadı hangi amaçla yapıldı bilmiyorum neyse konuma gelecek olursam şu an bulunduğum evde Türk Telekom'un vermiş olduğu fiber bir modem var. ZTE marka güzel de bir modem. Ve ben diğer evimin balkonundan telefonumdan bile Wi-Fi ile bağlanabiliyorum yani oraya kadar sinyal rahat geliyor. Şimdi diğer ev için bir Access Point almayı düşünüyorum arada 15 20 metre mesafe var iki ev arasında... Nasıl bir Access Point almam gerekli diğer evde de şu an kaldığım evde ki interneti kullanmak istiyorum sizce nasıl bir Access Point almalıyım?

Son düzenleme:
Yağmur vs alacak bir yerde değil ise TL-WA854RE alabilirsiniz. Wi-Fi Repeater olarak rahatlıkla kablosuz olarak kullanabilirsiniz.
Merak ettiğim bir şey var mesela alt yapıya göre modem uyumu oluyor fiber modem yada adsl falan farklılık gösteriyor access pointlerde böyle bir durum yok galiba sinyal ne ise onu güçlendiriyor sadece ?

Yağmur almaz zaten en kötü dışarısı dediğim balkonda olur ona da yağmur gelmez yada odaya koyacağım bunu..Sorunsuz bir cihaz arıyorum..

Merak ettiğim bir şey var mesela alt yapıya göre modem uyumu oluyor fiber modem yada adsl falan farklılık gösteriyor access pointlerde böyle bir durum yok galiba sinyal ne ise onu güçlendiriyor sadece ?

Yağmur almaz zaten en kötü dışarısı dediğim balkonda olur ona da yağmur gelmez yada odaya koyacağım bunu..Sorunsuz bir cihaz arıyorum..
Bir bütçe belirtmediğiniz için ve altyapınızı da belirtmediğiniz için standart iş görür olarak bunu önerdim. Kullandığınız modem, altyapınız ve bütçenizi belirtirseniz ona göre daha verimli yardımcı olabiliriz.

Bir bütçe belirtmediğiniz için ve altyapınızı da belirtmediğiniz için standart iş görür olarak bunu önerdim. Kullandığınız modem, altyapınız ve bütçenizi belirtirseniz ona göre daha verimli yardımcı olabiliriz.
ZTE modemim ( ZXHN H298A ) ve fiber alt yapı kullanıyorum bütçe olarak şuanki önerdiğiniz uygun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı