Diş nasıl beyazlatılır?

emirhanware

Femtopat
Daha fazla  
Önceden pek umursamazdım. 1 aydır günde 2 kere fırçalıyorum. Colgate kullanıyorum. 18 yaşındayım. Çok sarı değildi öncelerden ama artık olmaya başladı diye fırçalamaya başladım. Biraz da asosyallikten dolayıydı neyse. Sigara kullanmıyorum. Pürüzlü şeklinde diş taşı da değil ama beyazlamıyor. Nasıl beyazlatabilirim acaba? 2 kere yeterli mi? Fazla şekerli seyler yememeye çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahve, çay gibi içecekler içmemek, dişlerinizi fırçalamak ve dişçiye gitmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Bir de marvisin beyazlatma macunu vardı onu kullanabilirsiniz.

Önceden pek umursamazdım. 1 aydır günde 2 kere fırçalıyorum. Colgate kullanıyorum. 18 yaşındayım. Çok sarı değildi öncelerden ama artık olmaya başladı diye fırçalamaya başladım. Biraz da asosyallikten dolayıydı neyse. Sigara kullanmıyorum. Pürüzlü şeklinde diş taşı da değil ama beyazlamıyor. Nasıl beyazlatabilirim acaba? 2 kere yeterli mi? Fazla şekerli seyler yememeye çalışıyorum.
Diş doktoruna gitmeni öneririm
Hiç önermediğim 2 seçenek var diş silgisi ve diş beyazlatma tozu. Bunlar dişinizin dış katmanını yıpratır. Asla önermiyorum

Fırçalama diş beyazlatmaz. Diş beyazlatma bantları kullanabilirsin ama çok etkili olmaz. Dişçiye gidip beyazlatma için kalıp çıkarttıracaksın kendine sonda hidrojen peroksit barındıran sıvılar var adını unuttum ondan alacaksın ve kalıbına süreceksin ve dişine takacaksın. Doktorun sana anlatır zaten. 6 ayda bir veya senede 1 bu kalıbı kullanarak beyazlatacaksın dişlerini. Amerikalılar genelde böyle yapıyorlar kaplama değilse tabii.

Fırçalama diş beyazlatmaz. Diş beyazlatma bantları kullanabilirsin ama çok etkili olmaz. Dişçiye gidip beyazlatma için kalıp çıkarttıracaksın kendine sonda hidrojen peroksit barındıran sıvılar var adını unuttum ondan alacaksın ve kalıbına süreceksin ve dişine takacaksın. Doktorun sana anlatır zaten. 6 ayda bir veya senede 1 bu kalıbı kullanarak beyazlatacaksın dişlerini. Amerikalı'lar genelde böyle yapıyorlar kaplama değilse tabii.

Bu ne kadar pahalıya mal oluyor peki ortalama olarak yani.

1750 ila 3000 tl diş kalıbı tutuyor. Beyazlatma solüsyonu adını unuttum tane olarak doktordan alıyorsunuz veya kit olarak veriyorlar tane alırsanız ortalama 500 de o tutuyor. Kit olarak alırsanız 3500 ila 5000 bin arası kalıp dahil fiyat veriyorlar. 2023 fiyatlarıydı sanırım bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı