Diş teli taktırmak acıtıyor mu?

Soru başlıkta belirttiğim gibi. Çenemi falan mı delecekler takmak için. Bir de istediğim zaman takıp çıkarabiliyor muyum?

Hocam takıldığı ilk zamanlarda acıtıyor gece yatarken falan ama en çok 1 hafta sonra artık acı geçiyor.

Takım sırasında acıtmıyor. Taktıktan sonra 1 hafta kadar dişler ağrıyabilir, alışınca o da geçiyor.

Takarken acımıyor ve çıkaramazsın. 1 Hafta falan ağzında yabancılık hissediyorsun bazen ağzında yara yapabiliyor sonra alışıyorsun.

Soru başlıkta belirttiğim gibi. Çenemi falan mı delecekler takmak için. Bir de istediğim zaman takıp çıkarabiliyor muyum?
Diş teli 1.5 sene taktım. İlk birkaç hafta ağızının içi yara doluyor (+ diş ağrısı). İstediğin zaman çıkaramıyorsun elbette. Çenen delinmiyor dişine özel bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor telin gireceği yerler ondan sonra tel o yerlere takılıyor.

Delme falan yok ve teller her değiştiğinde bir süre acıtıyor ama alışıyorsun. Çıkarıp takmak mümkün değil. Tellerin acıtması dışında bazen yara yapıyor ağzında asıl onlar acıyor maalesef

3 yıl boyunca taktım, hala takıyorum. Taktırırken acıtmıyor. Sadece taktırdıktan somraki 1-2 hafta boyunca dişlerinde çok ağrı oluyor, yemek bile yiyemiyorsun. Bir de eğer lastik takarsan ilk zamanlarda lastikler de çok ağrı yapıypr.

@hadwiger Hocam benim de 26 Ekim'de tam 3 yıl olacak. Artık cidden baydım, her lokmada acaba kırılır mı nasıl çiğnemeliyim gibi durumlardan. Siz ne zaman çıkaracaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…