Diş teli taktırmak acıtıyor mu?

@hadwiger Hocam benim de 26 Ekim'de tam 3 yıl olacak. Artık cidden baydım, her lokmada acaba kırılır mı nasıl çiğnemeliyim gibi durumlardan. Siz ne zaman çıkaracaksınız?
Eğer bir aksilik olmazsa cuma günü çıkmasını bekliyorum. Normalde Ağustos başında çıkacaktı ama araya tatil falan girdiği için çıkartamadım. Gerçekten çok baydı artık.

Dostum bende kullandım bundan 4 sene önce sana şöyle anlatayım ilk takılırken hiç acı olmayacak sadece takılırken hep ağzın açık kalacağından biraz ağzın uyuşacak. Daha sonra eve gittikten 1 2 saat sonra ağrıların başlayacak. Sana önerim ağrı kesici kullanmak olacak benim 2 gün ağrımıştı yani pek de abartılacak bir şey değil. Bir de her ay kontrollerin olacak sana doktorun braket için renk seçimi yaptıracak her ay farklı renklerde yaptırabilirsin ben genelde açık mavi yaptırıyordum.

Takıldıktan sonra dayanılmayacak derece de mi acıtıyor. Faydası oldu mu size.

Her dişçiye gittiğinde sıkıyor biraz o kötü işte başka sıkıntı neredeyse yok fazla takma üzülmeye gerek yok 😀

Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik.

Dişlerini iyi fırçala o kadar işte günde 2 kere klasik.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı