Wyrux Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu. Cinsiyet Erkek Meslek bilmem daha öğrenciyim. 14 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, 4-6 aydır diş teli kullanıyorum. Dişime mavi bir şey sürdü, çok sert ve çok acımaya başladı. Bu nedir tam olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Arkadaşlar, 4-6 aydır diş teli kullanıyorum. Dişime mavi bir şey sürdü, çok sert ve çok acımaya başladı. Bu nedir tam olarak?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 14 Mayıs 2023 #2 Bana da yapmışlardı, kuruyunca sertleşiyor ve tümsek olması amacıyla yapılıyor sanırım. Sizde tam nereye uygulandı?
Bana da yapmışlardı, kuruyunca sertleşiyor ve tümsek olması amacıyla yapılıyor sanırım. Sizde tam nereye uygulandı?
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 895 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Wyrux dedi: Arkadaşlar, 4-6 aydır diş teli kullanıyorum. Dişime mavi bir şey sürdü, çok sert ve çok acımaya başladı. Bu nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Teller batmasın diye sürülen mum vardı ama o da beyaz diye biliyorum ve onu biliyorsunuzdur. Fotoğraf atma şansınız var mı acaba? Sürülen bir şeyin acıtması zor acaba teli fazla mı sıktı ortodontist bey?
Wyrux dedi: Arkadaşlar, 4-6 aydır diş teli kullanıyorum. Dişime mavi bir şey sürdü, çok sert ve çok acımaya başladı. Bu nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... Teller batmasın diye sürülen mum vardı ama o da beyaz diye biliyorum ve onu biliyorsunuzdur. Fotoğraf atma şansınız var mı acaba? Sürülen bir şeyin acıtması zor acaba teli fazla mı sıktı ortodontist bey?
Wyrux Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu. Cinsiyet Erkek Meslek bilmem daha öğrenciyim. 15 Mayıs 2023 #4 Gerçek bir Waifu dedi: Bana da yapmışlardı, kuruyunca sertleşiyor ve tümsek olması amacıyla yapılıyor sanırım. Sizde tam nereye uygulandı? Genişletmek için tıkla... Üst sağ arka
Gerçek bir Waifu dedi: Bana da yapmışlardı, kuruyunca sertleşiyor ve tümsek olması amacıyla yapılıyor sanırım. Sizde tam nereye uygulandı? Genişletmek için tıkla... Üst sağ arka