Dışarı çıkmaya korkuyorum

Nasıl inanalım böyle bir şey olduğuna? Kaynak bile yok daha ortada.
İnanma arkadaşım. Cevabını ver geç kimse sizi inandırmak zorunda değil. Ufacık çocuk mahalle dedikodusu olsa bile korkmuş işte ne bu yalanlama huyunuz anlamıyorum.
 
Troll konu olduğunu düşünüyorsanız içeriği rapor edin, yetkililer bunun troll olup olmadığını anlar, gereğini yapar. Direk troll diye dalga geçmenin bir manası yok.

Arkadaş belli ki korkudan nerden destek alacağını bilememiş

13 yaşındaki çocuk tek başına okula gitmeye korkuyor, bizi bu hale getirenler utansın.
 
İlkokul 1. veya 2. sınıftaydım. Okulun karşısında pazaryeri vardı kapalı. Okuldan çıktığımızda bazen oranın içinden yürüyüp eve doğru geçerdik. Bir gün liseye giden gençlerden birkaçı tinerci gibi rol yapıp beni yakalamaya çalıştılar. O kadar çok koştum ki beni evime kadar kovaladılar. Apartmandan içeri girip merdivenleri koşunca öyle nefes nefese kaldım ki dakikalar boyunca konuşamadım. O zamanlar gerçekten pazaryerinde tinerciler takılıyordu. Bazen pazardaki tezgahları ateşe verip yakıyorlardı.

Ben 90 lı yılların sonlarında doğdum. Bizim çocukluğumuzda da organ mafyası muhabbeti çok olurdu. Yine de sen dikkatli ol. Karanlıkta ıssız sokakları çok tercih etme. Ülkede erkek çocuğa bile cinsel istek duyan insan görünümlü yaratıklar var az da olsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı