Dışarıda nasıl yalnız kalınır?

Creazymental

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar burada yalnızlık bla bla diye drama quinlik yapmaya gerek yok. Genel olarak çoğumuz yalnızız. 17 yıllık hayatımda şu an 2 arkadaşım var onların taraflarında benimle çok da yakın arkadaş değiller. Genel olarak yalnız olsam da bazı şeyleri yapmak için birilerini arıyorum yanımda, ama onlar gelmek istemesede ben zorla getirmeye çalışıyorum çünkü dışarıda yalnız olmak çok sıkıcı ama dışarıda da tek olmak alışmam lazım. Birilerini çağırmadan eğlenmeyi nasıl becerebilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına eğlenmek diye bir şey yok bir zaman sonra sadece kendini avuttuğunu farkedeceksin. İnsan sosyal bir varlık. Yaşıtlarının bulunduğu alanlara gidip yeni insanlarla tanışabilirsin. Mesela bir spor salonuna gir hem sağlığına katkın olur hem de güzel dostluklar edinirsin.

Arkadaşlar burada yalnızlık bla bla diye drama quinlik yapmaya gerek yok. Genel olarak çoğumuz yalnızız. 17 yıllık hayatımda şu an 2 arkadaşım var onların taraflarında benimle çok da yakın arkadaş değiller. Genel olarak yalnız olsam da bazı şeyleri yapmak için birilerini arıyorum yanımda, ama onlar gelmek istemesede ben zorla getirmeye çalışıyorum çünkü dışarıda yalnız olmak çok sıkıcı ama dışarıda da tek olmak alışmam lazım. Birilerini çağırmadan eğlenmeyi nasıl becerebilirim? Teşekkürler.

Dışarıda tek başına eğlenilmez hocam spor salonuna gidin hem arkadaşınız olur hem de vücut yaparsınız, bence yalnızlık güzelde yanında arkadaş olunca illa artısı oluyor.

Nerede yaşıyorsunuz?81/1 şansımız var.

Yalnız olmaya zamanla alışırsın ve seversen bir daha bırakamayabilirsin. Üniversiteye de az kalmış illa orada arkadaşın olur takma kafana.

Hocam tek başınıza eğlenmeniz bilgisayar oyunları oynayarak veya spor yaparak veya piyano çalarak olabilir onun dışında tek başınıza pek eğleneceğinizi sanmam bir yerden sonra çok sıkılırsınız bende tekim lise bitti hiç arkadaşım kalmadı evde tek başıma spor yapıyorum video oyunları oynuyorum dışarı çıkmıyorum pek fazla ama dışarı çıksam ya alışveriş yapıyorum ya futbol oynuyorum tek başıma ya da ekstrem bir spor yapıyorum bu arada önerim adrenalin çoğunluğu olan şeylere yönelmeniz çok eğlenirsiniz ben genelde yüksek yerlere tırmanıp orada oturmayı seviyorum şehiri izlemeyi kendi oturduğum yerde bile en yüksek yere çıkıp bir yerleri seyrederim tabii bunu yaparken tüm önlemleri alıyorum hem eğleniyorum hem huzur buluyorum size benim tavsiyem size eğer tek eğlenemeyeceğinizi düşünemiyorsanız arkadaş bulmanız olacaktır diğer bir önerim ise paranız var ise yurt dışı turları yapmanız benim kafamda da var böyle bir şey hem eğlenceli hem de yeni insanlarla tanışıyorsunuz benim tavsiyelerim bunlardı ha bir de üniversiteye gitmeyi deneyebilirsiniz en sosyal ortam orada eğlencede orada.

Yalnız olmaya zamanla alışırsın ve seversen bir daha bırakamayabilirsin. Üniversiteye de az kalmış illa orada arkadaşın olur takma kafana.
Hocam ilk öncelikle merhaba bu kadar yanıt geleceğini tahmin etmiyordum Bursa’da yaşıyorum yazıda belirtmedim ama yalnız olmamın büyük sebebi asosyel ve sosyal anksiyetem olması yeni insanlarla tanısamıyorum bu arada 2 arkadaşımla da 5. Sınıfta tanıştık mahallemde arkadaşım yok evimizin önündeki parka 1 kere bile bi arkadaşımla gitmedim dışarda kafeye oturmam tek dışarı çıkma şeyim internet kafe gitmek ve sırf. Orda yalnız olmamak ıcın zorla bin ısrarla arkadaşlarımı çağırıyorum ve o kadar ısrardan sonra komik duruma düşüyorum çünkü onlar bana gelene kadar 500 tane başka bisey yapma teklifi alıyorlar yeni insanlarla tanışmaya çok utanıyorum özellikle kız biriyle kasiyer bile olsa kekeliyorum poşet isterken bile, abartmıyorum maalesef hep içime kapanık biriydim spor salonuna yazıldım 3 4 ay önce spor salonuna gitmek için üyelik aldım 1 aylık 2 hafta gittim orda ilgilenmeyen hocalar zaten içime kapanık biriyim rastgele biseyler yapıp 2 haftanın sonunda hicbisey değişmeden bıraktım gitmeyi ben alıştım hayatım boyunca yalnız olucagımı düşünüyorum benim tek isteğim yalnızlığa alışığım biraz daha alışmak. Teşekkürler

hocam Liseye gitmiyorum maalesef 9 10 da uğradığım zorbalıklardan dolayı ve kötü bir okulumun olma sebebiyle açığa geçtim üniversite hayalim yok babamın yanında çalışıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı