Dışarıda üzerinize doğru yürüyen insanlar

Yurdum insanınıın yaptığı klasik hareketlerden bir tanesi sadece Sen yol vermene rağmen orada yokmuşsun gibi yoluna devam eder, her dakika ne yapsamda kavga & gürültü çıkarsam diye yer arar.

Benim gördüğüm özellikle kızlar yapıyor bunu. Erkekler bir şekilde başıma bela almayayım, diyip biraz sağ-sol yapıyor. Kızlar ise bencilce dümdüz yuruyor. Sanki yol verince ''premseslik''lerinden bir şey eksilecek.

Ben yol vermeye kalkarken bazen karşıma duyarlı kişiler geliyor. Aslında pek iyi olmuyor. Çünkü ben yol verirken duyarlılarda yol veriyor. Bu sefer birbirimizin yollarını kapamış oluyoruz :/.

Daha sonra aşırı ayar oluyorum kendime. Keşke sağa değilde sola çekilseydim filan.

Son düzenleme:
Gerçekten düşüncesiz insan çok. Herkes sinirli, her an kavga edecek gibiler. Ne bu gerginlik? İnsanlar kavga etmeye yer arıyor.
Şehrin stresini taşıyan insanlar illa kavga edicek yer arar. Taki birisi tarafından ağzı burnu kırılana kadar.

Ondan sonra gık çıkaramaz .

Bunun bir değişik versiyonu da arabaları takmadan sokağın ortasından yürüyen insan diyemeyeceğim tiplerdir. İnsan olsalar yayaların yolunun kaldırım olduğunu ve sağ taraf için gidiş olduklarını bilirler.

Bunları bilseler ne araçlar gereksiz kornaya basmaz, ne de karşılıklı yürürken çakışmalar olmaz. Ama çıkıp da 30-40 yaşındaki tiplere yürüme eğitimi verecek değil kimse bu saatten sonra. Nasıl gelmişlerse öyle gidiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…