Dışarıda üzerinize doğru yürüyen insanlar

Bunun bir değişik versiyonu da arabaları takmadan sokağın ortasından yürüyen insan diyemeyeceğim tiplerdir. İnsan olsalar yayaların yolunun kaldırım olduğunu ve sağ taraf için gidiş olduklarını bilirler.

Bunları bilseler ne araçlar gereksiz kornaya basmaz, ne de karşılıklı yürürken çakışmalar olmaz.
Doğru ama yolda yürüyen insanlar her zaman haksız değiller. Sonuçta kaldırıma park eden araçlar var. Daracık kaldırımlarımız var (en azından İstanbul'da). Kaldırım dar olmasına rağmen tam ortasına elektirik direği koyan kaldırım mühendisleri ayrı meselede.

Yinede genellikle haksızlar.

Son düzenleme:
Böyle saygısız insanlar ülkede gerçekten çok fazla. Kim ne derse desin bu işler ben ülkemi toprağımı severim demekle olmuyor. Ben her dışarı çıkışımda böyle tiplere neredeyse rastlıyorum. Sanki milletle tartışınca kavga edince ne olacaksa! Ayrıca böyle saygısızca davranan kişilerin hangi zor şartlarda çalıştığı umrumda değil, bu da bir bahane değildir.

Benim de rahatsız olduğum bir konu. İnsanımız daha kaldırımda sağ taraftan yürümesi gerektiğini bilmiyor. Ve evet, maalesef bazı kadınlar ve özellikle de bebek arabası sürenlerde ekstra bir üzerinize yürüme ve sürme durumu mevcut.
Abi bu sağdan yürüme işinin tam üzerine bastın. Hadi kendi solundan gidiyorsun neredeyse kaldırımın ortasında eyvallah, kendi sağıma çekiliyorum geçsin diye adam hala olduğu yerde gitmeye çalışıyor büyük olasılıkla çarpıyoruz birbirimize ve ben bir kere daha kenara çekilmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden özellikle şehir merkezlerinde yürümekten nefret ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı