Dışarıda üzerinize doğru yürüyen insanlar

Doğru ama yolda yürüyen insanlar her zaman haksız değiller. Sonuçta kaldırıma park eden araçlar var. Daracık kaldırımlarımız var (en azından İstanbul'da). Kaldırım dar olmasına rağmen tam ortasına elektirik direği koyan kaldırım mühendisleri ayrı meselede.

Yinede genellikle haksızlar.

Son düzenleme:
3-4 kişi kol kola yürüyüp kaldırımı işgal edenlerden nefret ediyorum. Birde senkronize olup öyle yürüyorlar.

Böyle saygısız insanlar ülkede gerçekten çok fazla. Kim ne derse desin bu işler ben ülkemi toprağımı severim demekle olmuyor. Ben her dışarı çıkışımda böyle tiplere neredeyse rastlıyorum. Sanki milletle tartışınca kavga edince ne olacaksa! Ayrıca böyle saygısızca davranan kişilerin hangi zor şartlarda çalıştığı umrumda değil, bu da bir bahane değildir.

Ankara'da çarpışan arabalar tarzında yürüyüş yapmak isteyenler Kızılay sizleri bekliyor. Ülkenin başkentinde öküz çok.

Abi bu sağdan yürüme işinin tam üzerine bastın. Hadi kendi solundan gidiyorsun neredeyse kaldırımın ortasında eyvallah, kendi sağıma çekiliyorum geçsin diye adam hala olduğu yerde gitmeye çalışıyor büyük olasılıkla çarpıyoruz birbirimize ve ben bir kere daha kenara çekilmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden özellikle şehir merkezlerinde yürümekten nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…