Dışarıdan alınabilecek en ucuz ve en etkili termal macun hangisidir?

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme.
Ne en ucuz ne de her yerde bulunan bir macun değil. İnternetten alacaksanız teknobiyotik üzerinden Arctic MX-4 (kutulu versiyon naylonda olanlar orijinal değil), mağazalardan alacaksanız CoolerMaster Mastergel Nano, daha ucuz olsun isterseniz Zalman'ın macunlarına göz atabilirsiniz mağazadan.

Ne en ucuz ne de her yerde bulunan bir macun değil. İnternetten alacaksanız teknobiyotik üzerinden Arctic MX-4 (kutulu versiyon naylonda olanlar orijinal değil), mağazalardan alacaksanız CoolerMaster Mastergel Nano, daha ucuz olsun isterseniz Zalman'ın macunlarına göz atabilirsiniz mağazadan.
  1. Ortada bütçe yok.
  2. Konu başlığından çıkarımım yurt dışı oldu. Çünkü Türkiye'de yaşayıp da "Dışarıdan" tabirini kullanacağını sanmıyorum. Türkiye'de yaşayıp da bunu söylediyse daha garip :D

Dışarı derken sokaktan bulabileceğim internetten sipariş vermek istemiyorum.

Hehangi bir mining, modifiye, sistem toplama yapan bir dükkandan bulabilirsin.
Çoğu biraz tuzlu fiyat istiyor. İstanbul'daysan internetten bile uygun fiyata bulabilirsin.

Bazen eski fiyattan satan telefoncular oluyor (notebbok tamiri için alıyorlar macunları)

Buradaki bilgisayarcılarda bulunan en iyi ürün Xigmatek PTI, onun dışında sattıkları markasız şeyler alınmaz zaten. En son 50 liraya almıştım Xigmatek olanı.

Dışarı derken sokaktan bulabileceğim internetten sipariş vermek istemiyorum.
Vatan'dan Xigmatek PTI G3606 alabilirsin. Bunun dışında Cooler Master MasterGel serisi var. Eskiden çok olan ama şu sıralar pek stoklarda kalmayan Zalman ZM-STC7, 8 ve 9'lara bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı