Dışarıdan ön kamera ile izlenmek

Tayyip5738

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Tanımadığım birisi beni ön kameramdan izleyeceğini ve görüntüleri yayınlayacağını söyledi. Böyle birşey mümkün mü ?

Böyle birşey mümkün ama çok ultra egzantrik filmlerde. Sizinle dalganın kralını geçmiş:D:D. Daha önce bana küfür eden bir çocuğa demiştim. Çocuk ertesi gün ağlayarak benden özür dilemişti:D:D.

Herkes mümkün değil yazmış, kendi evinde 5 dakikada yapabileceğin bir şey bu. RAT açılımı Remote Administration Tool'dur, bu virüsler hem Windows hem de Android'de bulunurlar. Bu virüsün girdiği cihaz, virüs sahibi tarafından yönetilebilir, dosya çalınabilir, kamera kontrol edilebilir, hatta infaz virüsleri ile bilgisayardaki bütün dosyalar tek bir komutla silinebilir. Eğer internetten bir APK indirdiysen, bir siteden bir virüs girdiyse bunları yapabilir.

Gayet mümkün. Hatta ortam dinlemesi bile yapılabilir. GPS ile seni takipde edebilir. Fakat telefona önceden bir uygulama yüklemek ve gerekli izinleri vermek gerekiyor. Ayrıca telefonlara kurduğumuz uygulamalara verilen izinlere dikkat ederseniz zaten bunları yaptıkları ortada. Bunun için programda mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı