4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #1 Merhabalar, Trendyol'dan VP almayı düşünüyorum alınır mı? Trendyol vs. yerlerden VP almak ban sebebi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Merhabalar, Trendyol'dan VP almayı düşünüyorum alınır mı? Trendyol vs. yerlerden VP almak ban sebebi mi?
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 16 Nisan 2022 #2 Hayır. Alabilirsin.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 Hayır ban sebebi değil VP satılan bir sürü yer var sorun olmaz.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 16 Nisan 2022 #4 404353 dedi: Merhabalar, Trendyol'dan VP almayı düşünüyorum alınır mı? Trendyol vs. yerlerden VP almak ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor.
404353 dedi: Merhabalar, Trendyol'dan VP almayı düşünüyorum alınır mı? Trendyol vs. yerlerden VP almak ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #5 kowyas dedi: Hayır. Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bogazitchy dedi: Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Chessboy dedi: Hayır ban sebebi değil VP satılan bir sürü yer var sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki bunun için Trendyol uygun mu?
kowyas dedi: Hayır. Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bogazitchy dedi: Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Chessboy dedi: Hayır ban sebebi değil VP satılan bir sürü yer var sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki bunun için Trendyol uygun mu?
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 404353 dedi: Peki bunun için Trendyol uygun mu? Genişletmek için tıkla... Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var.
404353 dedi: Peki bunun için Trendyol uygun mu? Genişletmek için tıkla... Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 16 Nisan 2022 #7 404353 dedi: Peki bunun için Trendyol uygun mu? Genişletmek için tıkla... Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor.
404353 dedi: Peki bunun için Trendyol uygun mu? Genişletmek için tıkla... Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor.
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 16 Nisan 2022 #8 Alabilirsin. Benim bildiğim en uygunu trendyol oluyor
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #9 Bogazitchy dedi: Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor. Genişletmek için tıkla... Chessboy dedi: Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı?
Bogazitchy dedi: Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor. Genişletmek için tıkla... Chessboy dedi: Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 16 Nisan 2022 #10 404353 dedi: Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam çok kez aldım bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi alıcağınız mağazanın puanına bakın. Alternatif olarak oynasana.com üzerinden alabilirsin.
404353 dedi: Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam çok kez aldım bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi alıcağınız mağazanın puanına bakın. Alternatif olarak oynasana.com üzerinden alabilirsin.