Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor.Merhabalar, Trendyol'dan VP almayı düşünüyorum alınır mı? Trendyol vs. yerlerden VP almak ban sebebi mi?
Hayır. Alabilirsin.
Hayır, zaten bu satıcılara vp kodlarını riot sağlıyor.
Peki bunun için Trendyol uygun mu?Hayır ban sebebi değil VP satılan bir sürü yer var sorun olmaz.
Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var.Peki bunun için Trendyol uygun mu?
Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor.Peki bunun için Trendyol uygun mu?
Aldığın satıcının puanına bak ona göre satın al. Trendyol kendisi vp satmıyor içerisindeki mağazalar satıyor.
Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı?Eğer indirimdeyse evet ama bazen siteler kampanya yapıyor diğer siteleri inceleyip uygununu almakta fayda var.
Güvenilir hocam çok kez aldım bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi alıcağınız mağazanın puanına bakın.Peki güvenilir mi yani hiç aldınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.