Dışarıya dağıtılan mamalar geri alınır mı?

Maden kedin parazit kapar mı diye korkuyon o zaman neden sokağa atmak istiyorsun gerçekten akli sorunların var.

Bence kediden çok senin yüksek güvenlikli bir bakıma ihtiyacın var çünkü akli dengen ve akli sorunların yerinde değil bir kediye bunu yapan insanlara kim bilir ne yapar.

Kedi'ye bakamıyon o zaman kedi otellere götür benim annemin yeşilköy'de özel anaokul var rus kadın rusya'ya gitti 1 ay sonra geri dönecekmiş biz onu bakamayız kediye çünkü bizim evimde kedi de var bizde onu kedi oteline baktık 1 ay sonra sahibi geldi onu aldı kediyi otelle götür baksınlar.

Bunu söylesende anlayacağını sanmıyorum çünkü akli sorunları var gibi.

Bu şahısın onu bile yapacağını sanmıyorum.
Kedinizde parazit olup olmadığını öğrenmek için yılda 1 ya da 2 kere dışkı testi yaptırabilirsiniz. Kedinizin yaşadığı ve bulunduğu ortamların temiz ve steril olması da önemlidir. Ayrıca kedinizin iç ve dış parazit aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyin.

parazit varsa tedavi yaptır

Kedinizde parazit olup olmadığını öğrenmek için yılda 1 ya da 2 kere dışkı testi yaptırabilirsiniz. Kedinizin yaşadığı ve bulunduğu ortamların temiz ve steril olması da önemlidir. Ayrıca kedinizin iç ve dış parazit aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyin.

Parazit varsa tedavi yaptır.

Hocam bunu bana değil konu sahibine söyleyin ama anlar mı bilmem.

Yaptığın şey sorumsuzluk, vicdansızlıktan başka bir şey değil. Ayrıca en azından sahiplendirene kadar evinde tut. Oyuncağın değil sonuçta oda bir canlı. Şimdi o kedi kim bilir küçüktürde. Kış mevsiminde olmak da ayrı dert...
hayır 1 yaşında,bu yaşına kadar ben besledim. Yeni mamalar aldım sorun yok. Birde mamaları aldım bile sorun yok

Maden kedin parazit kapar mı diye korkuyon o zaman neden sokağa atmak istiyorsun gerçekten akli sorunların var.

Bence kediden çok senin yüksek güvenlikli bir bakıma ihtiyacın var çünkü akli dengen ve akli sorunların yerinde değil bir kediye bunu yapan insanlara kim bilir ne yapar.
hocam o kadarda değil, bana abime anneme babama alerji yaptı, daha ne yapayım. şuan banyoda besliyorum

Bunu söylesende anlayacağını sanmıyorum çünkü akli sorunları var gibi.

Bu şahısın onu bile yapacağını sanmıyorum.
horrorcity bizide yerin dibine vuruyorsunuz, hatamın farkına vardım. zaten sokaktada cok durmadı, yarım saat gibi birsey. bir soru sordum ve herkes asagilamis

parazit varsa tedavi yaptır
2-3 ay önce aşı yaptırdık. yarın test yapmaya gönderirim

Bu söylediklerinin doğru olduğunu nereden bilcez hem kedinin bakımı sana ait madem alerji oldunuz sen veya başkası sebep olmuş bakamıyorsan götür aklı başındaki birine sahiplendir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı