Dişçi sigara içtiğimi anlar mı?

• Konuyu başlatan LynxC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 7.308

LynxC

Hectopat
1 hafta sonra dişçi randevum var. Sadece 2 dal içtim hayatım boyunca. Dün içtim onları da. Anlama olasılığı var mı? Deneme amaçlı içtim.

1 hafta sonra dişçi randevum var. Sadece 2 dal içtim hayatım boyunca. Dün içtim onları da. Anlama olasılığı var mı? Deneme amaçlı içtim.

Doktor müneccim mi nereden anlasın? Eskiden içerdim kan tahlili vereceğim zaman belli olmasın diye yoğurt yerdim yani kısacası kanda bile çıkmadıysa dişlerden anlaması imkansız.

Hocam neden bu kadar mantıksız bi soru sorduğunuzu anlamaya çalışıyorum ancak hayatınız boyunca 2 dal sigara içtiyseniz, devamlı içen insanlar gibi diş taşı, sararma ve plak görünümü olmayacağı için sigara deneyimi yaşadığınız anlaşılmayacaktır

Sigara uzun süreli kullanımda dişlerin arka tarafında "bu sigara bağımlısı" dedirtecek şekilde sararma, kararma yapar. Hayatınız boyunca 2 dal sigara içtiyseniz ki isterseniz randevudan 1 saat önce için, her şey bir naneli sakıza bakar. Dişlerinizde ağzınızda kendini belli edecek bir etki yaratmaz o kadarcık sigara. Umarım 2 dal ile kalır denemeniz. Korkmanıza gerek yok anlaşılmaz, hele ki 1 haftada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı