Aga ben disco elysiyum u oynadım ve bitirdim ve oyunun sonlarına kadar çok zevk aldım ama sonlarında artık metin görmekten bıkmıştım ve senin sorun ile alâkalı olarak da çok gereksiz kelimeler var yani bir oyun olarak okey ama gramer falan olarak değişik felsefi kelimeler falan var onları geçtim çok değişik kelime var açıkçası benim ingilizcem neredeyse B2 seviyesinde ve oyunu Türkçe oynamama rağmen oyundaki bazı kelimeleri ne Türkçe olarak ne de İngilizce olarak anlayabildim eğer diyorsanki zaten geniş bir kelime haznem var ve bu benim işimi görüyorum ve artıyor o zaman kelime hazneni ekstra genişletmek için mantıklı olabilir ki ingilizceni geliştirmek için yapacaksan oyunu oynadığından bir şey anlamayabilirsin çünkü oyunda aşırı düşünmen gerekiyor bazı şeyleri ve oyunun sonuna veya gorucegin metinleri çok değiştiriyor verdiğin kararlar ama benim kararım yine de bir deneyebilirsin eğer ki discodan başka bir oyun ararsan roadwarden oynadığım ve tekrar oynamak istediğim bir RPG oyun ve fiyatı da çok düşük. Roadwarden da çok çeşitli kelimeler yok var ama discoya kıyaslarsak alakası yok ve de Full İngilizce bunu söylememin nedeni türkçesi de olabilirdi ama mesela discoyu İngilizce oynamak cidden zahmet gerektiriyor bazı yerlerde türkçeden daha mantıklı oluyor çünkü ingilizcesi olan biriysen daha rahat anlayabiliyorsun ama bazı yerlerde Türkçe daha mantıklı oluyor çünkü kelimenin anlamını ve bir terimse nerede kullanılan bir terim olduğunu bilmiyorsun ve karşına oyunda değişik tiplemeler geliyor ve çok çok iyi bir ingilizcen yoksa bazen söylediği kelimeyi anlayamıyorsun çok sık olmuyor ama bazı karakterlerin kelime telaffuzu farklı neyse benim diyeceğim hem roadwarden daha sade ve daha başını yormaz oraya buraya koşuşturma derdin de yok ki ben bunları senin amacına yönelik söylüyorum yoksa etrafımdaki herkese(resmen orhun kayaalp oldum

)disco elysiyum oynamasını tavsiye ediyorum çünkü mükemmel bir oyun ama bunu ayık bir kafayla zevkine oynamak daha mantıklı gibi geliyor neyse fazla uzattım iki oyunuda dener ve kararını verirsin ki bu iki oyuna güvenip sadece oyunlarda gramer speaking ve listening çalışma kendin Duolingo olur Cambly olur open English olur ve de yabancı ve telaffuzu rahat olan dizileri izleyerek de kendini gelistirmeni öneririm açıkçası ben ingilizcemin çoğunu bir amacım olmadan dizi ve oyunlardan geliştirdim. Diyeceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur iyi günler dilerim.