Disco Elysium'u destekleyelim

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Oyunu neredeyse 2 yıl önce oynamıştım. Oyundaki diyalogların çokluğu İngilizce sıkıntısı olan arkadaşları eminim ki zorlamıştır çünkü bazı diyaloglar beni bile zorlamıştı. Sonrasında da yoğun istek üzerine oyuna yakın zamanda Türkçe dil desteği getirildi.

Oyunlarda yamalara muhtaç kalmamak, Türkiye pazarının daha çok rağbet görmesi için böyle yapımcıları desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Oyunu daha önce duymadıysanız bir bakıp almanızı öneririm. Şu anda fiyatı indirimle 15,25 TL. Bir cips parası.

En sevdiğim oyunlardan biri. Mümkün olduğunca her oyun tavsiyesi isteğinde önermeye çalışıyorum. Böyle bir konu açılması hoşuma gitti.

Aslında oyun bence çok güzel tam diyorum alıp başlasam mı? Sonra aşırı diyalog sıkar deyip vazgeçiyorum. Sizi bu konuda sıkmış mıydı oyun?
Oyun değil de kitap okuyor kafasıyla ilerliyorsunuz bir yerden sonra. Fazla diyaloğa gelemeyecekseniz sıkabilir. Her oyun herkese uygun değil sonuçta. Türünün en iyi örneklerinden.

Oyunu neredeyse 2 yıl önce oynamıştım. Oyundaki diyalogların çokluğu İngilizce sıkıntısı olan arkadaşları eminim ki zorlamıştır çünkü bazı diyaloglar beni bile zorlamıştı. Sonrasında da yoğun istek üzerine oyuna yakın zamanda Türkçe dil desteği getirildi.

Oyunlarda yamalara muhtaç kalmamak, Türkiye pazarının daha çok rağbet görmesi için böyle yapımcıları desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Oyunu daha önce duymadıysanız bir bakıp almanızı öneririm. Şu anda fiyatı indirimle 15,25 TL. Bir cips parası.
Yılbaşından sonra zamlanması yüksek olan oyunlardan birisi. 40 dolar 380 TL civari bir fiyata zamlanır büyük ihtimal.

Ölünce tekrar başlanmadığı için beni zorladı fakat çok iyi oyun, türünün en iyisi.

Aslında oyun bence çok güzel tam diyorum alıp başlasam mı? Sonra aşırı diyalog sıkar deyip vazgeçiyorum. Sizi bu konuda sıkmış mıydı oyun?
Kitap okumayı seviyorsanız almanızı öneririm. Oyunlarda oynanışa daha çok önem veriyorsanız bilemem ancak kesinlikle denemeye değecek bir oyun. Oynamayacaksanız bile kütüphanenize ekleyin oyun normalde 40 $ kesin zam yiyecek. Hesabınızın değerini artırmak için bile alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı