Discord 1 ay ücretsiz Nitro

Do6uk4n

Hectopat
Yer
Nazilli
Daha fazla  
Meslek
Counter Terrorist
Arkadaşlar discorda girdim ve yukarıda Discord'u 1 ay ücretsiz dene gibi bir yazı yazıyordu pembe şekilde arkadaşlara söyledim Nitro 1 ay ücretsiz olmuş diye onlarda baktılar ama bende olan şey onlarda yokmuş. Ben şanslı kişi miyim o yüzden mi böyle bir şey çıktı?

resim_2021-01-19_105110.png

Arkadaşlar Discord'a girdim ve yukarıda Discord'u 1 ay ücretsiz dene gibi bir yazı yazıyordu pembe şekilde. Arkadaşlara söyledim Nitro 1 ay ücretsiz olmuş diye, onlar da baktılar ama bende olan şey onlarda yokmuş. Ben şanslı kişi miyim o yüzden mi böyle bir şey çıktı?

Eki Görüntüle 842898

Herkese gelmiyor bazı kişilere geliyor onlarda nasıl şeçiliyor bilmiyorum bana da gelmişti.
Yani şanslısın herkese düşmüyor + Xbox Game Pass'de veriyor 3 aylık.

Şanslı kişi değilsiniz, belli bir süre sonra herkese veriyor. Ayrıca ücretsiz 1 ay falan yok. Nitro aboneliğinizin ilk ayı bedava oluyor. Ve Nitro'dan çıkamıyorsunuz. (Bir süre)

Şanslı kişi değilsiniz, belli bir süre sonra herkese veriyor. Ayrıca ücretsiz 1 ay falan yok. Nitro aboneliğinizin ilk ayı bedava oluyor. Ve Nitro'dan çıkamıyorsunuz.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz belirli kişilere dağıtılıyor 1 ay denemek için para almıyor son gün iptal edebilir parada almaz.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz belirli kişilere dağıtılıyor 1 ay denemek için para almıyor son gün iptal edebilir para da almaz.
İptal edilmiyor diye biliyorum 3 ay boyunca. Ama çok kullanan herkese veriliyor.
İptal edilmediği nerden çıktı ki? İptal edilebilir son gün.
Şartlarda öyle bir şeyler yazıyordu. Veya ben yanlış hatırlıyorum. Tüh kaçırdık:(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı