Discord 1 ay ücretsiz Nitro

Do6uk4n

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2020
Mesajlar
1.942
Çözümler
12
Yer
Nazilli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Counter Terrorist
Arkadaşlar discorda girdim ve yukarıda Discord'u 1 ay ücretsiz dene gibi bir yazı yazıyordu pembe şekilde arkadaşlara söyledim Nitro 1 ay ücretsiz olmuş diye onlarda baktılar ama bende olan şey onlarda yokmuş. Ben şanslı kişi miyim o yüzden mi böyle bir şey çıktı?

resim_2021-01-19_105110.png
 
Evet şanslısın. Başkalarına da çıkıyor ama düşük ihtimal. Benim de bir arkadaşıma çıktı fakat başka hiçbir arkadaşıma ve bana çıkmadı.
 
Arkadaşlar Discord'a girdim ve yukarıda Discord'u 1 ay ücretsiz dene gibi bir yazı yazıyordu pembe şekilde. Arkadaşlara söyledim Nitro 1 ay ücretsiz olmuş diye, onlar da baktılar ama bende olan şey onlarda yokmuş. Ben şanslı kişi miyim o yüzden mi böyle bir şey çıktı?

Eki Görüntüle 842898

Herkese gelmiyor bazı kişilere geliyor onlarda nasıl şeçiliyor bilmiyorum bana da gelmişti.
Yani şanslısın herkese düşmüyor + Xbox Game Pass'de veriyor 3 aylık.
 
Şanslı kişi değilsiniz, belli bir süre sonra herkese veriyor. Ayrıca ücretsiz 1 ay falan yok. Nitro aboneliğinizin ilk ayı bedava oluyor. Ve Nitro'dan çıkamıyorsunuz. (Bir süre)
 
Şanslı kişi değilsiniz, belli bir süre sonra herkese veriyor. Ayrıca ücretsiz 1 ay falan yok. Nitro aboneliğinizin ilk ayı bedava oluyor. Ve Nitro'dan çıkamıyorsunuz.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz belirli kişilere dağıtılıyor 1 ay denemek için para almıyor son gün iptal edebilir parada almaz.
 
Hayır hocam yanlış biliyorsunuz belirli kişilere dağıtılıyor 1 ay denemek için para almıyor son gün iptal edebilir para da almaz.
İptal edilmiyor diye biliyorum 3 ay boyunca. Ama çok kullanan herkese veriliyor.
İptal edilmediği nerden çıktı ki? İptal edilebilir son gün.
Şartlarda öyle bir şeyler yazıyordu. Veya ben yanlış hatırlıyorum. Tüh kaçırdık:(
 

Geri
Yukarı