Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 18 Aralık 2020 #11 petro_2 dedi: O kampanya bitmedi mi? Hayır almadılar. O denemeyi nasıl alacağımı soruyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Nitro'su olan arkadaşınıza tıklayın. Nitro simgesi var. Ona basıp alabilirsiniz sanırım. mustaine dedi: Şu an 1 aylık deneme var. Denemeyi al ve kredi kartı olarak kullanmadığın bir kredi kartı kullan. Büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden kredi kartı olarak kullanmadığımız bir kart kullanmalıyız ?
petro_2 dedi: O kampanya bitmedi mi? Hayır almadılar. O denemeyi nasıl alacağımı soruyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Nitro'su olan arkadaşınıza tıklayın. Nitro simgesi var. Ona basıp alabilirsiniz sanırım. mustaine dedi: Şu an 1 aylık deneme var. Denemeyi al ve kredi kartı olarak kullanmadığın bir kredi kartı kullan. Büyük ihtimalle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden kredi kartı olarak kullanmadığımız bir kart kullanmalıyız ?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 18 Aralık 2020 #12 yonask dedi: Hayır uzattılar ve hesabımda mevcuttur Nitro 15 ocağa kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz mi aldın yoksa Game Pass için para mı verdin?
yonask dedi: Hayır uzattılar ve hesabımda mevcuttur Nitro 15 ocağa kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamen ücretsiz mi aldın yoksa Game Pass için para mı verdin?
petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 18 Aralık 2020 #13 yonask dedi: Hayır uzattılar ve hesabımda mevcuttur Nitro 15 ocağa kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende yok işte.
yonask dedi: Hayır uzattılar ve hesabımda mevcuttur Nitro 15 ocağa kadar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende yok işte.
yonask Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 i5 12400F Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #14 iceffy dedi: Tamamen ücretsiz mi aldın yoksa Game Pass için para mı verdin? Genişletmek için tıkla... Game Pass 6 TL iken almıştım sonra iade ettim para hesabıma yeniden geldi ücretsiz gibi yani.
iceffy dedi: Tamamen ücretsiz mi aldın yoksa Game Pass için para mı verdin? Genişletmek için tıkla... Game Pass 6 TL iken almıştım sonra iade ettim para hesabıma yeniden geldi ücretsiz gibi yani.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 18 Aralık 2020 #15 petro_2 dedi: Bende yok işte. Genişletmek için tıkla... Discord'a girin. Kullanıcı ayarları > Discord Nitro biraz aşağıya inin. Ve görselde görünen yere basın. Dosya Ekleri 1608281772787.png 3,9 KB · Görüntüleme: 593
petro_2 dedi: Bende yok işte. Genişletmek için tıkla... Discord'a girin. Kullanıcı ayarları > Discord Nitro biraz aşağıya inin. Ve görselde görünen yere basın.
yonask Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 i5 12400F Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #16 Yas1n dedi: Discord'a girin. Kullanıcı ayarları > Discord Nitro biraz aşağıya inin. Ve görselde görünen yere basın. Genişletmek için tıkla... Sen olayı yanlış anlamışsın dostum Nitro alan kullanıcılar Nitro'ları bittiği gün 3 aylık Game Pass for PC veriyor Discord.
Yas1n dedi: Discord'a girin. Kullanıcı ayarları > Discord Nitro biraz aşağıya inin. Ve görselde görünen yere basın. Genişletmek için tıkla... Sen olayı yanlış anlamışsın dostum Nitro alan kullanıcılar Nitro'ları bittiği gün 3 aylık Game Pass for PC veriyor Discord.
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 18 Aralık 2020 #17 yonask dedi: Sen olayı yanlış anlamışsın dostum Nitro alan kullanıcılar Nitro'ları bittiği gün 3 aylık Game Pass for PC veriyor Discord. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl alabiliceğini gösterdim. Bedava olayını bilmiyorum.
yonask dedi: Sen olayı yanlış anlamışsın dostum Nitro alan kullanıcılar Nitro'ları bittiği gün 3 aylık Game Pass for PC veriyor Discord. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl alabiliceğini gösterdim. Bedava olayını bilmiyorum.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #18 iceffy dedi: 1 Aylık deneme nasıl alınıyor ? Genişletmek için tıkla... Nitro kısmına girin üstte yazıyor.
iceffy dedi: 1 Aylık deneme nasıl alınıyor ? Genişletmek için tıkla... Nitro kısmına girin üstte yazıyor.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 18 Aralık 2020 #19 mustaine dedi: Nitro kısmına girin üstte yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende yok galiba
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #20 iceffy dedi: Eki Görüntüle 787409 Bende yok galiba Genişletmek için tıkla... Oradan değil. Bende en sol üstte Discord logosu var ya. Ona tıklayıp Nitro'ya basıyorum. En üstte çıkıyor.
iceffy dedi: Eki Görüntüle 787409 Bende yok galiba Genişletmek için tıkla... Oradan değil. Bende en sol üstte Discord logosu var ya. Ona tıklayıp Nitro'ya basıyorum. En üstte çıkıyor.