Discord 1 aylık Nitro nasıl alınır?

İlk ay ücretsiz kampanyası geçmişte bir gamepass satın aldıysanız ve bu hesabı discorda bağladıysanız geçerli oluyor sanırım.Ben de vardı önceden.Öbür türlü ilk ay ücretsiz kampanyasından yararlanamazsınız.

Oradan değil. Bende en sol üstte Discord logosu var ya. Ona tıklayıp Nitro'ya basıyorum. En üstte çıkıyor.

Eki Görüntüle 787415

Eki Görüntüle 787416

Kanka bugün bana Discord'u açtığımda "Nitro" kısmında bildirim olduğunu gördüm. Tıkladım ve baktım ki, 1 aylık, aynı senin dediğin gibi bir deneme fırsatı ile karşılaştım. Fakat bazı arkadaşlarıma sorduğumda; eğer 1 ay geçtiğinde parasını ödemezsem fatura gibi bir şeyle para alacağını söylediler ve kafam karıştı. Yardım eder misin?

Kanka bugün bana Discord'u açtığımda "Nitro" kısmında bildirim olduğunu gördüm. Tıkladım ve baktım ki, 1 aylık, aynı senin dediğin gibi bir deneme fırsatı ile karşılaştım. Fakat bazı arkadaşlarıma sorduğumda; eğer 1 ay geçtiğinde parasını ödemezsem fatura gibi bir şeyle para alacağını söylediler ve kafam karıştı. Yardım eder misin?
Böyle bir şey yok ben de fırsattan yararlandım ve son gün iptal ettirdim.Ki iptal ettirmeseniz dahi kartta para yoksa otomatik iptal oluyor.

Çok özür dilerim. Banlıydım, yeni açıldı. Ben Game Pass almak için almıştım nitroyu. Denemeyi başlattıktan ve Game Pass kodunu aldıktan sonra iptal ettim. İptal ettiğimde bile Nitro özelliklerinden faydalanabiliyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı