ne kadar acabaHayır uzattılar ve hesabımda mevcuttur Nitro 15 ocağa kadar alabilirsiniz.
Şu an 1 aylık deneme var. Denemeyi al ve kredi kartı olarak kullanmadığın bir kredi kartı kullan. Büyük ihtimalle olacaktır.
Arkadaşlar demin kendime aldım. Şimdide arkadaşa alacağız fakat bulamıyoruz.
Bugün bizim arkadaşada gelmiş anlamadığım 4 yıldır Discord kullanıyorum bana neden gelmiyor arkadaşınıza bulabildiniz mi?
Oradan değil. Bende en sol üstte Discord logosu var ya. Ona tıklayıp Nitro'ya basıyorum. En üstte çıkıyor.
Eki Görüntüle 787415
Eki Görüntüle 787416
Böyle bir şey yok ben de fırsattan yararlandım ve son gün iptal ettirdim.Ki iptal ettirmeseniz dahi kartta para yoksa otomatik iptal oluyor.Kanka bugün bana Discord'u açtığımda "Nitro" kısmında bildirim olduğunu gördüm. Tıkladım ve baktım ki, 1 aylık, aynı senin dediğin gibi bir deneme fırsatı ile karşılaştım. Fakat bazı arkadaşlarıma sorduğumda; eğer 1 ay geçtiğinde parasını ödemezsem fatura gibi bir şeyle para alacağını söylediler ve kafam karıştı. Yardım eder misin?
Teşekkürler kanka. Korkuyordum almaya sayende alacağım iyi günler.Böyle bir şey yok ben de fırsattan yararlandım ve son gün iptal ettirdim.Ki iptal ettirmeseniz dahi kartta para yoksa otomatik iptal oluyor.
Kanka bugün bana Discord'u açtığımda "Nitro" kısmında bildirim olduğunu gördüm. Tıkladım ve baktım ki, 1 aylık, aynı senin dediğin gibi bir deneme fırsatı ile karşılaştım. Fakat bazı arkadaşlarıma sorduğumda; eğer 1 ay geçtiğinde parasını ödemezsem fatura gibi bir şeyle para alacağını söylediler ve kafam karıştı. Yardım eder misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.