Ücretsiz Discord 1 aylık Nitro üyeliği dağıtıyor!

Kod vermesi gerekmiyor muydu? Kartımda 18 TL mi olması gerekiyor?

Bende kart istiyor kart girdikten sonra 18 lira istiyor sizde de böyle bir şey istiyor mu acaba?

Bende kart istiyor kart girdikten sonra 18 lira istiyor sizde de böyle bir şey istiyor mu acaba?

Her Discord promosyonunda doğrulama amaçlı 18₺ (fiyat değişiyor dolara bağlı) çeker.

Kod vermesi gerekmiyor muydu? Kartımda 18 TL mi olması gerekiyor?,
Kodu 72 saat içinde e-posta olarak yolluyor.
Nitro üyeliği almak için hesapta kayıtlı bir kart bulunması gerekiyor. Discord hesabına ilk defa kart eklerken doğrulama için 1 dolar (eski kura göre 18 TL) çekip 1-2 dakika içerisinde geri yatırıyor. Üyeliği aldıktan sonra abonelikler kısmından "iptal" tuşuna basarsanız otomatik ödeme yapmaz, kartı hesaptan silebilirsiniz.

Arkadaşlar bende kart yok şimdi kullanamaz mıyım kod geldi

Ben kodu aldım diyelim 8 Haziran'dan önce 20 Ağustosa kadar mı aktif edebiliyorum.

Bana link geldi bastım kredi kartı bilgilerini girdim visa 18tl kesti karttan neden?

Tamamdır teşekkürler sayesinde hallettim.

Bana link geldi bastım kredi kartı bilgilerini girdim visa 18tl kesti karttan neden?
Yukarıda cevapladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…