Discord 13 yaşından büyük olmaya rağmen banlanma

Kebrigu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.

Discord de yaşını küçük söylediysen şakasına olsa dair ban yiyebilirsin ayrıca T.C. kimlik onaylatıp supporta atarsan çok geç olsa da banın kalkar sabretmen lazım en geç 48 saat sürüyor.

O banın sebebi size sorulan bir soruya 13'ten küçük bir sayı ile cevap vermeniz. Daha sonra mesajı atan kişi mesajı yaş sorusu ile değiştiriyor ve Discord'a atıyor. Destek açıp böyle böyle oldu dedikten sonra kimliğinizi önlü arkalı fotoğraf gözükecek şekilde atıp bir selfie atın. Banınız açılacaktır.

Olumsuz bir sonuç olsa dahi geri dönüş yapıp bilgilendiriyorlar diye biliyorum. Bu durumda beklemeniz gerek.

Arkadaşlarınız hainlik yapmış siz hiçbir şey yazmadan sadece '10' yazarsanız sizi küçük yaş diye reportlarlar DC desteğe kimlik fotoğrafınızı atmanız gerek maalesef onunda kesinliği yok benim arkadaşımınkini açmadılar.

O hesabı kurtarmanız aşırı zor. Eğer sohbete sadece 10 yazsanız yine ban yeme riskiniz oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı