Desteğe yazalı kaç gün oldu?Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
O banın sebebi size sorulan bir soruya 13'ten küçük bir sayı ile cevap vermeniz. Daha sonra mesajı atan kişi mesajı yaş sorusu ile değiştiriyor ve Discord'a atıyor. Destek açıp böyle böyle oldu dedikten sonra kimliğinizi önlü arkalı fotoğraf gözükecek şekilde atıp bir selfie atın. Banınız açılacaktır.Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
Olumsuz bir sonuç olsa dahi geri dönüş yapıp bilgilendiriyorlar diye biliyorum. Bu durumda beklemeniz gerek.Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
Kimlik ve yüz ile selfie atıp doğrulamak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.
Kimlikle açılır ban?O hesabı kurtarmanız aşırı zor. Eğer sohbete sadece 10 yazsanız yine ban yeme riskiniz oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.