Discord 13 yaşından büyük olmaya rağmen banlanma

Arkadaşlar, sadece desteğin ne zaman geri dönüş yapacağını sormak istiyorum. Bir de destek yazmadığında tekrar desteğe yazayim mi? Yardımcı olun içim ferahlasın.

Taktikleri şu, mesela 6+6 kaçtır? Diye sana soruyorlar sende 12 diyorsun, aradan 1, 2 hafta geçtikten sonra kendi yazılarını yaşın kaç? Olarak değişip seni rapor ediyorlar, böyle yasaklanmış oluyorsun, aslında Discord'un bir buglarından biridir bu.
 
Kimlikle açıldığını hiç duymadım ayrıca o da bayağı uğraştırır.
Kimlikle yaşınızı doğrulatıp açabiliyorsunuz hatta 13 yaşından küçüksen bile açılabiliyor. Ama videolu bir şekilde ailenin onayı mı olması lazım öyle bir şey tam bilmiyorum.
 
Discord'un moderasyon sistemi berbat destek çok geç cevap veriyor ve yaş yüzünden ban yemişseniz pek sanmam açılmaz.
 
O banın sebebi size sorulan bir soruya 13'ten küçük bir sayı ile cevap vermeniz. Daha sonra mesajı atan kişi mesajı yaş sorusu ile değiştiriyor ve Discord'a atıyor. Destek açıp böyle böyle oldu dedikten sonra kimliğinizi önlü arkalı fotoğraf gözükecek şekilde atıp bir selfie atın. Banınız açılacaktır.
evet evet biliyorum. hatta ss bile attı değerli arkadasımız. ama hesap banlı oldugu icin atamıyorum buraya... discord nasıl kanıyor boyle seylere acaba

Üstte dedim zaten, bende aynı şekil yaptım. 24 saat içinde açıldı hesap.
24 saatten fazla oldu ya. en geç ne zaman cevap verirler?

Discord'un moderasyon sistemi berbat destek çok geç cevap veriyor ve yaş yüzünden ban yemişseniz pek sanmam açılmaz.
şansa bağlı sanırım biraz. bir arkadasımız da 24 saatte acıldı dedi
 

Geri
Yukarı