Discord 2016 yılında kurulmuş hesap değerli midir?

• Konuyu başlatan Gxdik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 4.842
Hiç sunucusu olmayan rozeti olmayan direkt açıldığı gibi daha girilmemiş hesaplar 150 TL'den başlıyor. Sen Nitro'lu rozetli olanları düşün reis ve bu şimdiki yıllarda ileriki yılları düşün.

Rozetliler zaten her gün daha da değerleniyor. Neden bir insan gidip rozetsiz açıldığı gibi duran bir hesabı alsın ki? Diğer kullanıcılardan bir farkı olmayan düz bir hesap sadece.

Rozetliler zaten her gün daha da değerleniyor. Neden bir insan gidip rozetsiz açıldığı gibi duran bir hesabı alsın ki? Diğer kullanıcılardan bir farkı olmayan düz bir hesap sadece.
eski olduğu için ayrı bir hava katıyor ve çoğu yerde öncelik sağlanıyor. Örneğin discord a isim güncellemesi gelecek ve bu çoğu insan için çok önemli. alınan isimlar bir daha diğeri değişene kadar alınmayacak. eski hesaplar da burada devreye giriyor. Eski hesaplara burada bu isim değiştirme hakkı için öncelik sağlanıyor. ve eski hesaplara yeni değerli rozetler gelebileceğini düşünüyorum mesela bu güncellemede eski isim kullananlara yeni rozet gelecek. ben 2 tane eski hesap almıştım 2016-2016 ikisi de toplam 100 tl. ana hesabımı da sayarsak 3 tane 2016 var. ileride o ikisini fazla fiyata satmayı düşünüyorum. ana hesapta zaten erken destekçi rozeti var.

Eski olduğu için ayrı bir hava katıyor ve çoğu yerde öncelik sağlanıyor. Örneğin Discord'a isim güncellemesi gelecek ve bu çoğu insan için çok önemli. Alınan isimlar bir daha diğeri değişene kadar alınmayacak. Eski hesaplar da burada devreye giriyor. Eski hesaplara burada bu isim değiştirme hakkı için öncelik sağlanıyor. Ve eski hesaplara yeni değerli rozetler gelebileceğini düşünüyorum mesela bu güncellemede eski isim kullananlara yeni rozet gelecek. Ben 2 tane eski hesap almıştım 2016-2016 ikisi de toplam 100 TL. Ana hesabımı da sayarsak 3 tane 2016 var. İleride o ikisini fazla fiyata satmayı düşünüyorum. Ana hesapta zaten erken destekçi rozeti var.

İlk dediğiniz gibi bir saçmalık yok. Güncelleme geldikten 1 gün sonra geldi isim değiştirme güncellemesi. Eski hesapta ise birkaç gün sonra geldi.

Sıradan bir hesap değil ama çok önemli bir şey de değil kaç ID’sinin kaç digit olduğu. Değerli yapan rozetler oluyor.
1684843702846.png

İlk dediğiniz gibi bir saçmalık yok. Güncelleme geldikten 1 gün sonra geldi isim değiştirme güncellemesi. Eski hesapta ise birkaç gün sonra geldi.
hayır yanlış biliyorsun dostum güncellemeyi okumamışsın çok belli. gelecekte o display name idmiz olacak ve herkesin Twitter gibi isimleri olacak etiket kalkıcak? bunu bilmiyorsan saçmalık dememlisin dostum araştırmamışsın bile. her hesaba display name aynı anda geldi. bir dahaki güncellemede değişecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı