Discord 5000 ping

Discord'da bu aralar çok fazla sorun var ts3 kullanın bence ses kalitesi daha iyi yayıncılar bile ts3 kullanıyor. Yine discord'un sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir program da 5ms discord'da 5000 ms normal değil.
 
Discord'da bu aralar çok fazla sorun var ts3 kullanın bence ses kalitesi daha iyi yayıncılar bile ts3 kullanıyor. Yine discord'un sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir program da 5ms discord'da 5000 ms normal değ
ts3 kullanmak bende ıstıyorum ama tüm ortamım dc'de oyuzden bırakamıyorum, yayıncılar ts3 kullanıyor evet onların ortam orda :D
 
TS3 kullanmak bende ıstıyorum ama tüm ortamım DC'de o yüzden bırakamıyorum, yayıncılar TS3 kullanıyor evet onların ortam orada :D.

Onların ortamı orada değil ses kalitesi daha iyi diye oyun oynarken ses kalitesi bozulmasın diye TS3'ten konuşuyorlar :D sorunun uzaktan eğitimlerin diğer ülkeler de Discord üzerinden yapıldığı sebebiyle olduğunu düşünüyorum Türkiye'de pek yaygın olmasa da ve Discord'da Türkiye sunucusu bulunmadığını göz önünde bulundurursak büyük ihtimal ondan dolayıdır. IPv6 protokolünü kapatın. CMD'ye "Ipconfig/flushdns" "ipconfig/release" "ipconfig/renew" bu komutları girdikten sonfa bilgisayarı yeniden başlatın. Modem arayüzünde upnp ayarını kapatın. Çoğu kişi Upnp'yi kapatınca sorunun çözüldüğünü bildirmiş.

İkinci çözüm;

>Başlata %appdata% yazıyoruz.
>Discord Dosyasını Buluyoruz Sağ Tıklayıp Sil Diyoruz.
>Bu İşlemleri Yaptıktan Sonra Kullandığımız Modemi Fabrika Ayarlarına Getiriyoruz.
>Ve modemin fabrika çıkışlı şifreyi yazıyoruz ve giriyoruz Olay Çözülmüş Oluyor
 

Geri
Yukarı