Discord 6 aylık üyelere otomatik rol verme

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Discord sunucumda 6 aydan fazladır üye olan kişilere otomatik olarak bir rol vermek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Benim bildiğim yok fakat; bu özelliği içeren bir Discord bot bulmalısınız, çünkü Discord kendisi bu özelliği sağlamıyor maalesef.

Benim bildiğim yok fakat; bu özelliği içeren bir Discord bot bulmalısınız, çünkü Discord kendisi bu özelliği sağlamıyor maalesef.
150 üyeye tek tek girdim hocam da böyle gitmez dedim bir bot lazımdı.

Kendi botunuz varsa:
JavaScript:
setInterval(() => {
  let sunucuid = "" //Sunucu ID yazın.
  let biray = "" //1 ay rol ID yazın.
  let ikiay = "" //2 ay rol ID yazın.
  let ucay = "" //3 ay rol ID yazın.
  let altiay = "" //6 ay rol ID yazın.
  let biryil = "" //12 ay rol ID yazın.
  const server = client.guilds.cache.get(sunucuid);
  server.members.cache.forEach(async member => {
if(Date.now() - member.joinedAt > 1000*60*60*24*30) return member.roles.add(biray)
if(Date.now() - member.joinedAt > 1000*60*60*24*60) return member.roles.add(ikiay)
if(Date.now() - member.joinedAt > 1000*60*60*24*90) return member.roles.add(ucay)
if(Date.now() - member.joinedAt > 1000*60*60*24*180) return member.roles.add(altiay)
if(Date.now() - member.joinedAt > 1000*60*60*24*360) return member.roles.add(biryil)
        })
  }, 1000*60*60*24)

Merhaba, Discord sunucumda 6 aydan fazladır üye olan kişilere otomatik olarak bir rol vermek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Bu botda bu özellik olması lazım sunucunuza ekleyip dynonun panelinde bir araştırın.

Biraz alakasız olmuş hocam..

150 üyeye tek tek girdim hocam da böyle gitmez dedim bir bot lazımdı.
Kendi botunuz olsa bir şekilde o özelliği eklemenin yolunu bulurduk ama piyasada böyle bir servisi olan bot var mı ben gerçekten bilmiyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediğine bakın.

Biraz alakasız olmuş hocam..

Kendi botunuz olsa bir şekilde o özelliği eklemenin yolunu bulurduk ama piyasada böyle bir servisi olan bot var mı ben gerçekten bilmiyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediğine bakın.
O özelliğe sahip bir bot bilmiyorum hocam. Atmış olayım kendi botu varsa arkadaşın, yoksa konuya bakan başka birinin işine yarar belki diye düşündüm.

O özelliğe sahip bir bot bilmiyorum hocam. Atmış olayım kendi botu varsa arkadaşın, yoksa konuya bakan başka birinin işine yarar belki diye düşündüm.
Bence buna ihtiyacı olan yazılım kategorisine bakar sosyal medya kategorisine bakmaz hocam.

Botum yok hocam.
Teşekkür ederim hocam.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…