Biraz gereksiz mesaj olmuş ondan diyorum uyarıda yiyebilirsin dikkat et.Bu kadar kasmana gerek yok hocam. Ben attım biri tarafından bu katagoriye bakıp kullanılırsa ne ala kullanılmazsa da yapacak bir şey yok.
Biraz gereksiz mesaj olmuş ondan diyorum uyarıda yiyebilirsin dikkat et.Bu kadar kasmana gerek yok hocam. Ben attım biri tarafından bu katagoriye bakıp kullanılırsa ne ala kullanılmazsa da yapacak bir şey yok.
Konu ile alakasız bir mesaj değil, dolayısıyla gereksiz değil. Ama şu anda bunu açıklamak durumunda kalışım yüzünden yiyebiliriz. İyi forumlar dilerimBiraz gereksiz mesaj olmuş ondan diyorum uyarıda yiyebilirsin dikkat et.
Botum yok hocam.
Teşekkür ederim hocam.
Teşekkürler.
Hocam dyno'da otomatik rol var ama benim dediğim şekilde değil. Sunucuya girenlere şu rol verilsin gibi şeyler var orada, diğer botlarda olduğu gibi. Ben de bulamamış olabilirim belki bilmiyorum.Eğer olduysa çözüm olarak işaretlerseniz bu sorunu yaşayanlar direk dynoyu görebilir.
Hocam Dyno'da otomatik rol var ama benim dediğim şekilde değil. Sunucuya girenlere şu rol verilsin gibi şeyler var orada, diğer botlarda olduğu gibi. Ben de bulamamış olabilirim belki bilmiyorum.
Hocam Dyno'da otomatik rol var ama benim dediğim şekilde değil. Sunucuya girenlere şu rol verilsin gibi şeyler var orada, diğer botlarda olduğu gibi. Ben de bulamamış olabilirim belki bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.