Aboneliğiniz varken abonelik gelmiş size, şuan abonelik alırsanız toplamda 2 aylık üyeliğiniz olacak.Arkadaşlar Nitrom yeni bitti fakat abonelikler kısmında böyle bir kredi var. Şimdi ben 1 aylık üyelik alsam 2 ay mı olacak üyeliğim?
peki bunun bir son kullanma tarihi var mı?Aboneliğiniz varken abonelik gelmiş size, şuan abonelik alırsanız toplamda 2 aylık üyeliğiniz olacak.
Orada kocaman 1 ay yazıyor. Bir ay sonra aldığın günde bitiyor.peki bunun bir son kullanma tarihi var mı?
Ordaki kredinin diyorum son kullanma tarihi var mı bir zaman sonra gider mi diyorum kocaman yazmışım.Orada kocaman 1 ay yazıyor. Bir ay sonra aldığın günde bitiyor.
Krediyi ne zaman alırsan diğer ay aldığın günde biter işte nesini anlamadın? Mesela 10 Ağustos'ta aldın, 10 Eylül'de biter.Ordaki kredinin diyorum son kullanma tarihi var mı bir zaman sonra gider mi diyorum kocaman yazmışım.
Senin dediğin şeyi anladım zaten. ben diyorum ki hani ordaki fırsatın bir son kullanma tarihi var mı? yani ordaki 1 ay bedava fırsatı bir zaman sonra gider mi hemen mi nitro almalıyım.Krediyi ne zaman alırsan diğer ay aldığın günde biter işte nesini anlamadın? Mesela 10 Ağustos'ta aldın, 10 Eylül'de biter.
Senin dediğin şeyi anladım zaten. ben diyorum ki hani ordaki fırsatın bir son kullanma tarihi var mı? yani ordaki 1 ay bedava fırsatı bir zaman sonra gider mi hemen mi nitro almalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.