Uygulama bende de açılmıyor ama Chrome üzerinden Discord açılıyor şu an. Mobilden de giriş yapılıyormuş galiba tek kalan yer bilgisayar uygulaması gibi dedikleri gibi oda açılır en kısa sürede.
Uygulama bende de açılmıyor ama Chrome üzerinden Discord açılıyor şu an. Mobilden de giriş yapılıyormuş galiba tek kalan yer bilgisayar uygulaması gibi dedikleri gibi oda açılır en kısa sürede.
Hocam bende açılmıyor ne webde ne PC uygulamasında ne de mobilde, ki açıldığına dair resmi bir şeyde bulamadım, sadece bazı yerlerden erişim sağlanabildiği söyleniyor. Belli bir şey yok maalesef, herkes kulaktan duyma konuşuyor şu an.
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Açıldı mı açılmadı mı hala anlamış değilim o kadar kaybettim ki zaman kavramını artık yoruldum resmi açıklama yapıldı mı Discord ile alakalı bileniniz var mı?
Açıldı mı açılmadı mı hala anlamış değilim o kadar kaybettim ki zaman kavramını artık yoruldum resmi açıklama yapıldı mı Discord ile alakalı bileniniz var mı?