Discord açılacak mı?

Uygulama bende de açılmıyor ama Chrome üzerinden Discord açılıyor şu an. Mobilden de giriş yapılıyormuş galiba tek kalan yer bilgisayar uygulaması gibi dedikleri gibi oda açılır en kısa sürede.

Uygulama bende de açılmıyor ama Chrome üzerinden Discord açılıyor şu an. Mobilden de giriş yapılıyormuş galiba tek kalan yer bilgisayar uygulaması gibi dedikleri gibi oda açılır en kısa sürede.
Hangi interneti kullanıyorsun?

Hocam bende açılmıyor ne webde ne PC uygulamasında ne de mobilde, ki açıldığına dair resmi bir şeyde bulamadım, sadece bazı yerlerden erişim sağlanabildiği söyleniyor. Belli bir şey yok maalesef, herkes kulaktan duyma konuşuyor şu an.

Telefondanda denedim giriş yaptığım yere kadar sorunsuz açıldı ama giriş yapınca Discord'un botunun döndüğü ekran takılı kalıyor.

Açıldı mı açılmadı mı hala anlamış değilim o kadar kaybettim ki zaman kavramını artık yoruldum resmi açıklama yapıldı mı Discord ile alakalı bileniniz var mı?

Açıldı mı açılmadı mı hala anlamış değilim o kadar kaybettim ki zaman kavramını artık yoruldum resmi açıklama yapıldı mı Discord ile alakalı bileniniz var mı?

Yapılmadı ama bu haberleri birisi salmış demek ki açılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…