Discord açılacak mı?

Bugün Instagram'da mavi tikli bir haber hesabının "Discord'da bulunan erişim engeli kaldırıldı" adında bir haber gördüm sizce doğru mu?

BTK'nın kendi sitesinden kontrol etmeye çalıştım ama site açılmadı.

Gece saat 12'den sonra Discord tamamıyla açılacak, açıklama geldi fakat şu anda sorgulatırsak açıl olmadığını görebiliriz.

Ne oldu sanki kapandı bütün şantajcılar bitti mi? Ya da dolandırıcılar? CC ciler? Panelciler? Bitmedi sadece bizim gibi oyun için kullananlar mağdur.

İşte... O suçluların cezası verildi mi? Hayır, hatta "denetimli olarak serbest bırakıldılar"...

Gece saat 12'den sonra Discord tamamıyla açılacak, açıklama geldi fakat şu anda sorgulatırsak açıl olmadığını görebiliriz.

O zaman neden haberi şimdi veriliyor?

Ne oldu sanki kapandı bütün şantajcılar bitti mi? Ya da dolandırıcılar? CC ciler? Panelciler? Bitmedi sadece bizim gibi oyun için kullananlar mağdur.

Minecraft sunucularını özledim artık herkes serbest olur inşallah tedbirler alınırsa ya da insanlar biraz akıllanırsa sorun olmaz.

Arkadaşlar yetkililerle görüşüldüğüne dair birkaç haber düştü. Yeni haber var mı? Discord açılacak mı sizce?

Gece saat 12'den sonra Discord açılacak ama şu anda sorgulatırsanız halen kapalı olduğunu görürsünüz.

Dosya Ekleri

• sddas.png
    sddas.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Geri
Yukarı