Discord açılacak mı?

Synthwav3

Decapat
Daha fazla  
Selam. Discord açılacak mı sizce? Geçen e-posta değiştirme bildirimi geldi hesabımı kurtardım da yine size sorayım dedim. İşte Discord galiba devletimize bilgileri vermeyene kadar açmıyorlarmış diyen vardı, bir de Discord bilgileri devletimize verdi yakında açılır diyen arkadaşlarım vardı. Uzun lafın kısası Discord bilgileri, logları falan devletimize verdi mi?

Selam. Discord açılacak mı sizce? Geçen e-posta değiştirme bildirimi geldi hesabımı kurtardım da yine size sorayım dedim. İşte Discord galiba devletimize bilgileri vermeyene kadar açmıyorlarmış diyen vardı, bir de Discord bilgileri devletimize verdi yakında açılır diyen arkadaşlarım vardı. Uzun lafın kısası Discord bilgileri, logları falan devletimize verdi mi?

Vermedi diye hatırlıyorum. Zaten adamlar sadece Türkiye değil kimsenin Log'unu vermiyorlar. Muhtemelen açılmayacaktır artık.

Açılmayacak gibi, zaten unutuldu gitti Discord. Sesini çıkaran da yok. Yakın zamanda açılmaz gibi.

Açılmaz, zaten 1.1.1.1 dns'ini destekleyen internet sağlayıcısını kullananlar 7/24 o dnste kalıyor.

Dostlar, kesin bir cevap bilen yazabilirse çok iyi olur. En azından bildiğinizi yazın ki konuyu kapatalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı