Discord açılacak mı?

Tek bir tıkla açıkmıyor mu bunlar ya? Ve bu ülkeye hangi parti gelirse gelsin bir sonraki seçim muhafazakar bir parti gelip 15 sene hüküm sürüp her şeyin içinden geçip gidecek o yüzden bence herkes kendini buradan kurtarmaya baksın.
Var olan mahkeme kararını geçersiz kılmak başka bir hukuki süreç yaratır bu yüzden önce varolan hükümetin yalakalarının temizlenmesi gerekir ki düzgün karar verilsin. Sonrasında haklısınız tek tıkla açılır hocam, yine haklısınız ki herkes kurtulmaya bakmalı.

Hayır açılmayacak. Herhangi bir gelişme yok. Muhtemelen uzun zaman boyunca kapalı kalacak.

Herkes giriyor çok komikler ya.

Var olan mahkeme kararını geçersiz kılmak başka bir hukuki süreç yaratır bu yüzden önce var olan hükümetin yalakalarının temizlenmesi gerekir ki düzgün karar verilsin. Sonrasında haklısınız tek tıkla açılır hocam, yine haklısınız ki herkes kurtulmaya bakmalı.

Herkes giriyor kapalı tutup oy kaybediyorlar komik.

Herkes giriyor çok komikler ya.

Herkes giriyor kapalı tutup oy kaybediyorlar komik.
Ben artık discord un kapandığını bile unutmaya başladım hocam goodbyedpi sayesinde eskisi gibi kullanabiliyorum. Sorun şu ki bizim "panelci" dediğimiz insanlar da bu şekilde girip eskisi gibi kullanabiliyorlar. Yani kısacası bir sorunu çözmek için onu kapatmak veya engel getirmek tamamen saçmalık. Umarım bunu yakın zamanda anlarlar.

Arkadaşlar 2026 yazına kapalı kalacak Discord(kendi tahminim.herhangi bir iddia değil yanlış bilgi diye raporlamayın)

Akp iktidarda olduğu sürece kapalı kalır.
Bunlar daha iyi günler. Siyasetten bıktım, biraz da şununla ilgileneyim dediğiniz diyeceğiniz ne varsa onu da elinizden alacaklar.
CHP Veya türevi umursamazki? Hangi siyasetçi Discord kullanıyor ki? Yada hangimizin anne babası teyzesi halası?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı