Yusuf1987 Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #141 r0tz dedi: Altyapın, internet sağlayıcın vs bunlarla alakalı olabilir dostum, pinginle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Roblox açıyor kardeşim Chrome açıyor kardeşim internet sorunu olsa nasıl yazardım peki? Bunu düşün.
r0tz dedi: Altyapın, internet sağlayıcın vs bunlarla alakalı olabilir dostum, pinginle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Roblox açıyor kardeşim Chrome açıyor kardeşim internet sorunu olsa nasıl yazardım peki? Bunu düşün.
Seyo01 Decapat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #142 r0tz dedi: Neyle kaynaklı o zaman? Genişletmek için tıkla... Discord çok tuhaf ya. Çözemiyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #143 Yusuf1987 dedi: Roblox açıyor kardeşim Chrome açıyor kardeşim internet sorunu olsa nasıl yazardım peki? Bunu düşün. Genişletmek için tıkla... Belki Discord'un sunucularıyla senin internet sağlayın arasında bir problem vardır.
Yusuf1987 dedi: Roblox açıyor kardeşim Chrome açıyor kardeşim internet sorunu olsa nasıl yazardım peki? Bunu düşün. Genişletmek için tıkla... Belki Discord'un sunucularıyla senin internet sağlayın arasında bir problem vardır.
Yusuf1987 Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #144 r0tz dedi: Belki Discord'un sunucularıyla senin internet sağlayın arasında bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... Cidden buna nasıl bakılıyor?
r0tz dedi: Belki Discord'un sunucularıyla senin internet sağlayın arasında bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... Cidden buna nasıl bakılıyor?
M mahmut_04 Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #145 Discord mobili kullanıyorum. VPN ile girdiğimde sorun olmuyor ancak VPN olmadan girdiğimde "bağlanıyor" diyor ve hiçbir şekilde mesaj gönderemiyorum veya gelen mesajları göremiyorum nasıl çözüleceğini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Discord mobili kullanıyorum. VPN ile girdiğimde sorun olmuyor ancak VPN olmadan girdiğimde "bağlanıyor" diyor ve hiçbir şekilde mesaj gönderemiyorum veya gelen mesajları göremiyorum nasıl çözüleceğini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #146 Yusuf1987 dedi: Cidden buna nasıl bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu.
Yusuf1987 dedi: Cidden buna nasıl bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu.
Seyo01 Decapat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #147 r0tz dedi: Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu. Genişletmek için tıkla... Evet bu arada. Discord bu aralar sorunlu. Bir destek yerine bakın. Daha 2 gün önce sorun bildirmişler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
r0tz dedi: Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu. Genişletmek için tıkla... Evet bu arada. Discord bu aralar sorunlu. Bir destek yerine bakın. Daha 2 gün önce sorun bildirmişler.
Yusuf1987 Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #148 r0tz dedi: Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu. Genişletmek için tıkla... Status danda baktım hepsi operational ama bayağı bir kişilerde gene de açmıyor özelikle internet sorunu değildir bence. Sağ olun gene de.
r0tz dedi: Buna bakamazsın. Kısa süre içinde düzelir diye umuyorum. Bu aralar Discord sorunlu. Genişletmek için tıkla... Status danda baktım hepsi operational ama bayağı bir kişilerde gene de açmıyor özelikle internet sorunu değildir bence. Sağ olun gene de.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #149 Beyler çözen yazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Seyo01 Decapat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #150 Yusuf1987 dedi: Status danda baktım hepsi operational ama bayağı bir kişilerde gene de açmıyor özelikle internet sorunu değildir bence. Sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz kral inşallah düzelir hemen. ByLeaD dedi: Çözen yazsın Genişletmek için tıkla... Çözülmedi şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Yusuf1987 dedi: Status danda baktım hepsi operational ama bayağı bir kişilerde gene de açmıyor özelikle internet sorunu değildir bence. Sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz kral inşallah düzelir hemen. ByLeaD dedi: Çözen yazsın Genişletmek için tıkla... Çözülmedi şu an.